sobota 27. dubna 2024

GLANC BOX HOME CARE II. SPECIAL EDITION


Krásnou sobotu vám všem! Dnes tu pro vás mám ukázku Glanc boxu, který byl ve speciální home edici. Již z emailu byl avizován jako box, jehož obsah se může shodovat s obsahy minulých boxů. Zkrátka, že v něm mohou být stejné produkty. Mě osobně to nevadilo, protože čisticí prostředky a přípravky na praní využiju vždy a myslím si, že to tak má většina z nás. Tentokrát mě box překvapil především tím, že přišel v obrovské krabici. O to víc jsem se na jeho rozbalování těšila!

Jako první na mě vykoukly Jar Platinum kapsle All in one, které určitě využiju, protože mám myčku a kapsle této značky kupuju opakovaně. Velmi dobře odstraňují nečistoty, zbytky jídla a dodávají nádobí lesk. Myjí na jedničku a nemám si na co stěžovat. Možná na vyšší cenu, ale kupuju je vždy v akcích. Dalším kouskem od značky Jar je Jar Extra+ Supercore citrus tekutý prostředek na mytí nádobí. Má příjemnou citrusovou vůni a opět - skvěle odstraňuje mastnotu i nečistoty. Stačí ho málo, takže dlouho vydrží. Posledním kouskem této značky je Jar power spray, který jsem už z boxu měla a používala jsem ho zejména na hodně znečištěné nádobí před tím, než jsem zapla mycí cyklus v myčce. Využila jsem ho i na mytí sporáku nebo dřezu. Myla jsem s ním dokonce i wc. Krásně voní, díky rozprašovači se skvěle aplikuje a příjemně voní.


Bylo jasné, že v boxu bude něco na praní. Vždy se na kousky na praní těším. Tentokrát jsem zde našla Ariel gel Fresh air. Prací gel dodává prádlu dlouhotrvající svěžest po dobu až 2 týdnů. Poskytuje skvělé výsledky i při nízkých teplotách praní. Obsahuje 80% organických složek, které jsou biologicky rozložitelné. Navíc má 100% recyklovatelný obal. Od Arielu jsem zde našla i kapsle. Konkrétně Ariel pods Lenor amethyst. Ty mají navíc fialovou komůrku, která nabízí dlouhotrvající svěžest prádla a to po dobu až 2 týdnů. Má recyklovatelné kartonové balení. Kapsle jsou speciálně navržené na praní při nízkých teplotách. Skvěle odstraňují skvrny a zanechávají příjemnou vůni i bez použití aviváže. No a posledním kouskem na praní je Lenor aviváž Cherry blossom and sage. Ta voní opravdu velmi intenzivně a silně. Poskytuje až třikrát déle trvající svěžest a to díky obsahu parfémového oleje. 

Posledními dvěma kousky jsou kousky na prach a provonění domácnosti. Začneme kouskem na prach. Swiffer Duster je reklamami hojně propagovaná prachovka s výměnnými "hlavicemi". Slouží k zachycení prachu, vlasů, alergenů, psích i kočičích chlupů a vláken. Prachovka je vyrobena z jedinečných vláken, která se tvarově adaptují a skvěle tak odstraní prach i z těžce dostupných míst. A úplně posledním kouskem, který si tu dnes představíme je Ambi pur 3 volution Lenor Spring Awakening. Jedná se o osvěžovač vzduchu do zásuvky s chytrým programováním. Nepřetržitě bojuje s pachy a střídá 3 vzájemně doplňující se vůně. Při použití 12 hodin denně vydrží až po dobu 90 dnů. 

Myslím si, že box tentokrát obsahoval samé praktické a skvěle využitelné kousky do domácnosti. Vytkla bych možná maximálně kapsle do myčky. Které mě osobně potěšily, protože myčku vlastním. Ale pokud ji někdo nemá, budou mu kapsle nejspíš k ničemu. Jinak je box sestavený parádně a moc mě potěšil. Moje hodnocení je tentokrát krásných 5/5.




JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH GLANC BOXU?

*Děkuji za možnost otestování www.Novinkyschuti.cz, kdy jsem produkt obdržela za zvýhodněnou cenu!
(nejedná se o placenou spolupráci)

4 komentáře:

  1. Já jsem byla taky spokojená. Jen bez aviváže bych se obešla - v minulém boxu byly dvě a já aviváž moc nepoužívám, tak jsem zásobená...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, za mě obsah super. Využila bych všechno :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)