úterý 9. dubna 2024

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - BŘEZEN 2024


Krásné úterý vám všem! Jsem tu zase po delší době, ač jsem chtěla přispívat pravidelně. Asi se ptáte, proč. No, důvod je vlastně velmi jednoduchý. Nevím, co je to za pitomou "tradici", ale opět jsem pár dní před narozeninami dostala "padáka" :D. Ano, je to tak. Není to kvůli mě, že bych něco udělala špatně. Naopak si dovolím tvrdit, že předchozí zaměstnavatelé se mnou byli velmi spokojení. Ale je to kvůli rušení místa, kde pracuji. Takže jsem z toho vážně celkově smutná a přešlá a to i z toho důvodu, že jsem našla práci která mě velmi bavila. No, nedá se nic dělat. Hroutit se z toho nebudu, to mi nepomůže. Takže budu muset opět hledat novou vyhovující práci a jsem z toho dost otrávená. Já jsem v zaměstnání ráda opravdu dlouhodobě, pokud to tam mám ráda a nemám ráda pořád hledat něco nového. Takže to takové moje postěžování a objasnění na začátek a jdeme se vrhnout na spotřebovance za měsíc březen 2024, které vám sem dlužím. 

BEBE SPRCHOVÝ GEL SOFT má nádhernou vůni, která mi připomíná školku. Ano, asi se budete smát, ale je to tak. Ve školce totiž byla taková krabička od krému - na hraní a po otevření stále voněla, i když byla vymytá. Je zajímavé, jak nás vůně dokáží přenést někam do minulosti a do vzpomínek k různým situacím. Sprchový gel příjemně pění, dobře myje a nijak nevysušuje.

ISANA LAK NA VLASY SENSITIVE 3 jsem si koupila z nouze, kdy jsem se nedostala do Lidlu pro svůj oblíbený lak na vlasy. Musím uznat, že mě velmi překvapil tím, jak je fajn. Vlasy nijak extrémně neslepuje, hezky je uhladí a lze snadno vyčesat. Navíc je velmi levný.

DOVE ADVANCED CARE GRANÁTOVÉ JABLKO DEO SPREJ voní moc příjemně - do sladka. Funkčnost je skvělá, jako u většiny deo sprejů této značky. O pokožku podpaží zároveň pečuje.

STANI CHEF´S SPRCHOVÝ GEL ČOKOLÁDOVÁ SUŠENKA je velmi voňavý sprchový gel, který vám určitě sedne, pokud milujete tento typ vůně. Pění hodně, myje dobře a vysušování jsem nezaznamenala. Navíc je plus to, že je přírodní. 


NIVEA TĚLOVÉ MLÉKO JOY OF LIFE je nádherně voňavé tělové mléko s rychlou vstřebatelností a velmi dobrou hydratační schopností. Na pokožce voní ještě několik hodin po aplikaci. Moc jsem si používání užívala a to zejména díky tomu, že se rychle vstřebá a nezamastí.

BIODERMA SENSIBIO MICELÁRNÍ VODA je moji stálicí už několik let. Skvěle odličuje, vydrží velmi dlouho a nedráždí pleť ani oči. Dá se sehnat v akcích za velmi zajímavé ceny. A vzhledem k tomu, jak dlouho balení vydrží je cena úměrná.

GARNIER COLOR NATURALS CREME BARVA NA VLASY 4.0 je barva na vlasy, kterou používám v posledních měsících pořád dokola. Sháním ji na internetu v akcích za bezva ceny (s poštovným zdarma), protože v drogerii už je docela předražená. Nakoupím si ji vždy do zásoby v internetových akcích. Odstín 4 je skvělý tmavý a studený, což mi maximálně vyhovuje.

BALEA BEAUTY EXPERT HYDRATAČNÍ TONER jsem chtěla vyzkoušet, protože mě zaujal už v německých regálech. Pleť dočistí dobře, ale přijde mi, že mi trochu dráždí pleť. Hydratační schopnost má, ale není to tonikum, které bych používala s nějakým nadšením. Znovu bych si ho už nepořídila.


LOREAL BRONZE TO PARADISE BRONZER je pro mě velkým objevem. Má krásnou přirozenou barvu a na pleti neflekatí. Za mě skvělý kousek s přijatelnou cenou.

MAX AND MORE TUŽKA NA OBOČÍ je tužka z Action za pár korun. Má skvělý kartáček a je velmi jemná. Líbí se mi studený hnědý odstín. Na obočí vydrží celý den. Nicméně jsem zjistila, že mě to dokreslování tužkou prostě hrozně rozčiluje. Mnohem raději mám doplnění obočí stínem. Tužka skvělá, ale už si ji kvůli tomuto nepořídím.

DOUGLAS ESSENTIAL KRÉM NA RUCE jsem dostala jako dárek. Jedná se o jemný krém, který lze rychle rozetřít. Má příjemnou a nevtíravou vůni a nelepivou konzistenci. Rychle se vsákne a je tak skvělý pro každodenní použití.

ORIGINS PLEŤOVÁ MASKA S ČERNÝM UHLÍM je moc dobrá čistící pleťová maska, kterou jsem chtěla opravdu dlouho vyzkoušet. Krásně vyčistí pleť a zanechá ji čistou, sjednocenou a na pohled hezčí. Nicméně tento efekt mi udělají i o hodně levnější pleťové masky, takže bych si ji asi v plném balení nepořídila jen díky ceně. 


PLEŤOVÉ MASKY - PLÁTÝNKOVÉ, MIX - pleťová maska s růží a oční maska s okurkou jsou mé stálice - skvělé pleťové masky. Maska s pandou měla trochu hrubší plátýnko a hůř držela na obličeji. Pleťové masky s aloe vera a šnečím extraktem mi dovezl přítel z dovolené z Thajska a byly opravdu velmi fajn. 

No a to je pro tento měsíc vše - 17 kousků. Mé kosmetické zásoby se pomalu a jistě tenčí. Což je pro mě aktuálně požadovaný stav :D Ráda bych se zaměřila do budoucna na trochu jiné kosmetické kousky a tak dodělávám vše co mám pootevírané. Vše poctivě dodělávám a využívám. Co vím, že nevyužiju, daruji dále. 

Pro dnešní článek to je všechno. Omlouvám se, za aktuální nepravidelnou aktivitu. Ale vzhledem k situaci je to snad pochopitelné. No kdybyste náhodou věděli o nějaké zajímavé práci (obchod prodej, administrativa, eshopové služby) v Libereckém kraji, dejte mi prosím vědět. Předem vám děkuji jak za trpělivost s mojí aktivitou, tak za to, že můj blog stále navštěvujete a komentujete a taktéž za případné tipy. DĚKUJI!


JAKÝ KOUSEK ZNÁTE?

3 komentáře:

  1. Ahoj, doufám, že se ti podaří brzy něco najít. Na Chrudimsku je situace s prací momentálně dost na prd :( dovedu si představit, že ani jinde tomu nebude o tolik jinak. Chápu tvoje pocity, člověk pak nemá na nic náladu ačkoliv to není jeho vina. Znám lak na vlasy a antiperspirant a oba produkty mám ráda a mám s nimi dobrou zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky držím palce, abys našla rychle práci, kde budeš spokojená.
    Z toho, co jsi spotřebovala, jsem myslím měla jen micelárku Bioderma a to už pěkně dávno, ale myslím, že jsem s ní byla spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. Deodoranty od Dove patří k mým oblíbeným, nádherně voní a výdrž je také super. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)