úterý 28. května 2024

ACTION HAUL - ANEB NÁKUPY VŠEHO MOŽNÉHO


Krásné úterý! Chodíte rádi do Actionu? Já ano! Bohužel má peněženka má na to zajisté opačný názor a vždy po návštěvě zapláče :D. I když to samozřejmě není tak hrozné, protože Action je všeobecně levný obchod, kde mají cenově dostupné kousky. Vždycky, když tam s přítelem jdeme, tak tam nakoupíme plný košík věcí. Naposled jsme tam vzali jen dva kousky, což jsem se sama divila, jinak odcházíme vždy s plnou taškou.

Pro mě, jelikož jsem holka, je rájem především ulička s kosmetikou. Tam jsem si tentokrát vyhlédla krém na obličej, který má velké množství přírodních složek a přírodní konopný olej. Pleťový krém mi došel, takže jsem chtěla nějakou náhradu. Zaujal mě právě tím konopným olejem a musím uznat, že na to, kolik stál, je boží. Dlouho jsem chodila okolo pleťové masky v tyčince. Jedná se o jílovou pleťovou masku, která se má snadno aplikovat a já ji tam jako milovník masek samozřejmě nemohla nechat. Nechala jsem se zlákat i virálním melounovým balzámem na odlíčení. A vyzkoušet jsem chtěla i barvu na obočí a peeling. Peeling tam měli v několika variantách od jemných, přes střední a intenzivní. Já vybrala intenzivní. 


Mamka si pravidelně kupuje na internetu papírové sáčky na svačinu a jelikož jsem ty samé našla v Actionu, vzala jsem je taky, abych je vyzkoušela. Houbička do vany byla jasná volba, protože ta moje má už to nejlepší za sebou a letěla rovnou do koše. Mentos žvejky beru pravidelně, jsou skvělé a levné. A nakonec to-do zápisník, který plánuju využívat na nákupní seznamy.

Ano. Nebyla bych to já, kdybych odešla bez plátýnkových pleťových masek. Když já prostě nedokážu odolat. Tentokrát jsem vybrala jednu s kolagenem a dvě foliové. Masku na ruce a taky pleťovou masku s žirafou. Věděli jste, že jsem milovníkem žiraf? Můj sen je, pohladit si žirafu. Věřím, že se mi tento sen splní, ale prozatím mi bude muset vystačit pleťová maska s potiskem žirafy. A jako poslední mě zaujaly citronelové nálepky na oblečení, které odpuzují hmyz a jsou skvělé do přírody. 



MÁTE RÁDI ACTION?

CO TAM KUPUJETE?

2 komentáře:

  1. Já jsem ještě v Actionu nebyla :). Nemám ho nikde po ruce a takový fanda nakupování, abych někam jela, to zas nejsem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, Action mám ráda. Nakupuju tam též masky a pak ještě odličovací tamponky. To do list mám taky ale v jiném designu, ostatně za ty peníze, že. Posledně jsem si tam koupila i novou kosmetickou čelenku a karafu na vodu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)