úterý 14. května 2024

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - DUBEN 2024


Krásné úterý vám všem! Sice se zpožděním, ale přece ho tu mám. Článek o spotřebovaných produktech za měsíc duben 2024. V dubnu jsem se snažila dopotřebovat dlouho otevřené produkty a podařilo se mi to nakonec moc dobře. Moje celková spotřeba činí 26 kousků. Zaměřila jsem se především na dlouho otevřená malá balení produktů. Jsem ráda, že jsem nakonec dodělala tolik kousků a uvolnila si tak místo v poličce. 

Začneme šamponem Loreal Elseve Hyaluron Plump, který má nádhernou vůni. Dobře pění. Zanechává uhlazenější efekt vlasů, což oceňuju. Vlasy jsou poddajné, lesklé a provoněné. Jessa Sensitive mycí gel pro intimní hygienu je gel bez parfemace s přídavkem aloe vera, který jsem používala ráda. Nedráždí, nevysušuje, nepálí a díky tomu, že neobsahuje parfemaci je velmi jemný a šetrný. Garnier Fructis šampon pineapple je šampon s velmi vysokou pěnivostí a výraznou sladkou ovocnou vůní. Dělá ve vlasech obrovský objem, což je pro mě spíše nežádoucí, nicméně je jasné, že většina žen to ocení. Vlasy po umytí voní opravdu ještě několik dní. Jsou krásně lesklé. Dove rejuvenating sprchový gel s vůní třešně je bohatý a hodně pěnivý. Má silnou vůni a pokožku těla nevysušuje. 


Nivea antiperspirant protect and care má průměrnou výdrž a velmi příjemnou vůni. Plusem je, že neobsahuje alkohol. Saloos neroli voda z pomerančových květů je na účinky moc fajn. Příjemně pleť osvěží, zjemní a hydratuje. Nicméně jsem si moc nesedla s její vůní, která mi popravdě po nějaké době spíš zapáchala. Isana odličovač očního makeupu je za pár korun a má šikovnou funkci. Jednoduše rozpustí makeup a jemně ho odstraní bez nežádoucího podráždění očí či pleti. Fanola vyživující maska na vlasy má krásnou karamelovou sladkou vůni. Vlasy uhladí, zanechá je lesklé, jemné a hydratované. 


Dr.Max krém na nohy s 10% ureou jsem dostala od kamarádky na dodělání. Jedná se o výživný krém, který se dá dobře rozetřít. Pokožku zjemní a zanechá ji krásně vláčnou. Weleda skin food je velmi výživný krém, který jsem používala hlavně na hodně vysušenou pokožku rukou. Líbí se mi přírodní složení, vůně i funkčnost. Neom noční pleťová maska je fajn na hydrataci pleti. Nicméně při roztírání dělá bílé mapy. Ráno je pleť krásně vláčná, ale že by dělala nějaké extra zázraky, to se říci nedá. Elemis rehydrating gingseng toner má jemnou vůni a dobře pleť dočistí. Nevysušuje, naopak je po něm pleť vláčná a jemná. Tonikum však nebylo nijak extra, abych si ho pořídila v plné velikosti. 

Max Factor fixační sprej na makeup mám doma už X let a rozhodla jsem se ho konečně dopotřebovat. Makeup zafixoval celkem fajn. I když nic světoborného. Ale výdrž o několik hodin prodloužil a vrstvy makeupu hezky propojil. Bergamo Pure snail pleťový krém je korejský pleťový krém se šnečím extraktem, který jsem si přála k Vánocům. Krém jako takový je velmi příjemný. Je hutnější, ale neucpává póry. Krásně se roztírá a pleť je po něm nádherně vláčná a jemná. Hydratace je za mě taky velmi dobrá. Nicméně balení je nešikovné, protože je vevnitř takový "rantl", z poza kterého musí člověk dolovat krém a to není vůbec příjemné. Nivea Men cream je krém, který příteli ležel ve skříni velmi dlouho a tak jsem ho dodělala na ruce. Líbí se mi příjemná jemná pánská vůně a středně dobrá hydratační schopnost. Čistič štětců od Ebelin je skvělá klasika, kterou kupuju opakovaně. 


Maybelline Lash Sensational řasenka má skvělý kartáček a velmi dobře prodlouží i zahustí řasy. Golden Rose Nude look lesk na rty má příjemnou přirozenou barvičku. Odstín se mi ošoupal, takže vám ho bohužel neřeknu. Dá se jednoduše rozetřít a nenechává ulepený povrch rtů. Naopak je na rtech moc příjemný a lehce i hydratační. Disciple olejíček na pleť jsem dopotřebovala zejména na dekolt, i když na obličej jsem ho taky použila. Zejména když jsem si pleť masírovala. Příjemná vůně a hydratační efekt. Není to ale produkt, který bych musela mít v plné velikosti. Ničím mě neohromil. Produkt, který mě naopak ohromil a už mám nové balení, je Catrice power full balzám na rty v odstínu 04. Jedná se o lehce zabarvený balzám, který má naprosto dokonalou přirozenou barvu, jako moje rty. Krásně jejich barvu podtrhne, zvýrazní a hodí se ke každému líčení. Navíc rty hydratuje a stojí pár korun. CD deodorant v mini balení byl skvělý do kabelky. V Německu se prodává doslova za pár korun. Krásně osvěží. Výdrž má průměrnou. Moc hezky voní. 


A co by to bylo za moje spotřebováno, bez pleťových masek. Všechny zde ukázané byly skvělé a pořídila bych si je opakovaně. Splnily hydrataci, zjemnění a osvěžení. 


KOLIK KOUSKŮ JSTE ZA DUBEN SPOTŘEBOVALI?

2 komentáře:

  1. Myslím, že má spotřeba v dubnu skončila někde kolem 14 nebo 15 kousků. Z těch tvých znám krém Weleda a odličovač Isana - oboje mi vyhovalo, Isanu kupuju opakovaně, má hodně dobrý poměr cena - výkon

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Monni,
    pěkná spotřeba. Mně Hyaluron plump trochu moc zatěžoval, kdežto Pineapple řada byla v pohodě. Dove sprcháče mám ráda a ani u tohoto to nebyla vyjímka. Isana odličovače na to nejsou jinak. Docela jsi mě nalákala na tu Fanola masku na vlasy.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)