sobota 8. června 2024

DVA HYDRATAČNÍ KOUSKY OD ORIFLAME

Krásnou sobotu! Jak se máte a jak si užíváte volna, pokud nějaké máte? Jdete někam na výlet, nákupy, dobré jídlo a nebo se budete válet doma? Nebo musíte být v práci? Ať tak nebo tak, dejte si se mnou chvíli relaxu u nového článku. Ráda bych vám dnes ukázala kousky, které jsem měla možnost vyzkoušet. Jedná se o produkty značky Oriflame z řady Waunt. Z této řady jsem již v minulosti produkty zkoušela. Na vyzkoušení jsem obdržela osvěžující sprej a vyživující pleťovou masku

Začneme sprejem. Jedná se o osvěžující sprej s krémově mléčnou konzistencí. Má jednoduché a pěkné balení a velmi jemný rozprašovač. Díky tomu se dá aplikovat i na makeup, aniž by ho nějak poškodil. Sprej má příjemnou jemnou vůni. Nedráždí oči ani pleť. Na pleti nelepí. Aplikuju si ho ráda jen tak přes den. Na osvěžení a rychlou hydrataci pleti. Ale ráda ho aplikuju i večer. A to na vyčištěnou pleť, před aplikací další péče a někdy i po aplikaci péče. Je to velmi příjemné, relaxační a pleť je krásně svěží. Vyživuje, vyhlazuje a zklidňuje. Zanechá pleť příjemně vláčnou a jemnou. Je vhodný i pro vegany. A takový detail - moc se mi líbí ta růžová barva. Ano, je to nepodstatné, ale je to oku lahodící :)

Miluju pleťové masky. To už o mě asi víte a není to žádná novinka. I proto jsem byla nadšená, že mohu vyzkoušet vyživující pleťovou masku, která je vhodná pro aplikaci přes noc. Maska působí během spánku, kdy pleť nejen vyživuje, ale i regeneruje. Má skleněné balení s plastovým víčkem. Jemně voní, ale vůně nijak nedráždí oči ani pleť. Má krásně krémovou texturu, která se dá velmi jednoduše a rychle aplikovat a rozetřít. Na pleti zanechá vláčný a jemný pocit a je příjemné s ní usínat. Ráno je pleť opravdu vyživená a hydratovaná. Na pohled i vyhlazenější a celkově taková spokojenější, řekla bych. Zkrátka vypadá pevně, odpočatě a vyhlazeně. Přesně to, co bych vlastně chtěla a očekávala. 

Budu ráda když mi napíšete, jaký kousek vás zaujal a nebo co máte od Oriflame rádi. Když jsem byla mladší, objednávala jsem neustále z katalogů a byla jsem nadšená a natěšená vždy na další várku produktů. Vyzkoušela jsem toho od Oriflame už hodně. 



















JAKÝ KOUSEK VÁS ZAUJAL?
*Děkuji za možnost otestování www.oriflame.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

2 komentáře:

  1. Oriflame jsem taky párkrát zkusila. Teď nejčastěji doma nakupujeme produkty od Renovality. 🙂
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, já se přiznám, že tahle waunt řada mi vůbec nesedla, jakože úplný průšvih, ale mám ráda třeba plátýnkové masky Love Nature.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)