neděle 2. června 2024

PROVONĚNÁ POKOŽKA S KNEIPP


Krásnou neděli vám všem! Dnes tu pro vás mám na ukázku sprchové gely a balzámy na rty od značky Kneipp. Věřím, že většina z vás tuto kosmetickou značku zná a používá. Já od této značky taktéž vyzkoušela nějaké kousky a nyní jsem měla možnost vyzkoušet tuto krásnou várku sprchových gelů a dva balzámy na rty. Za což hned v úvodu moc děkuji a moc si toho vážím. 

Sprchové gely Kneipp obsahují přírodní a éterické oleje, které dodají sprchování tu pravou relaxační atmosféru. Nejen, že nádherně provoní celou koupelnu, ale taky celé tělo. Vůně je cítit z pokožky ještě několik hodin po umytí, což já osobně mám moc ráda. Pokožku nevysušují. Krásně pění i při malém množství. Mým největším favoritem a oblíbencem je sprchový gel s názvem Relaxing, který je s vůní levandule a je naprosto dokonalý na večerní sprchování. Vůni levandule mám velice oblíbenou a při spojení s večerním sprchováním je to skvělý relaxační zážitek a taková příjemná příprava na odpočinek a spánek.

Pro letní horké dny bude naopak skvělá varianta Enjoy life a Sommer flirt spolu s Goodbye Stress. Jsou to vůně velmi svěží, které si určitě oblíbí i vaše mužská polovička. Mému příteli taktéž velmi voní a pravidelně je ve sprše používá. Enjoy life a Sommer flirt jsou vůně citrusové, velmi svěží a za mě jemně chladivé. Nejvíce chladivá je za mě varianta Goodbye stress, kterou si umím naprosto dokonale představit v horkých letních dnech, třeba i po opalování či celodenním pobytu na nějakém výletu venku v přírodě. Spojení svěží máty a eukalyptu je pro tuto příležitost opravdu jak dělané. Co se týče obalů jsou za mě praktické, jelikož se dají jednoduše zmáčknout a nemusí se nic pracně dolovat. 

Balzám na rty od Kneipp jsem už v minulosti zkoušela. Ale netušila jsem, že mají i zabarvené balzámy na rty, což mě velmi mile překvapilo a zároveň mě mrzí, že mi to nějak prostě uniklo. Přírodní balzám na rty s aloe vera a mátou je opět skvělý na jaro a léto. Má velmi jemnou přírodní vůni, výborně se aplikuje a skvěle rty zvláční a hydratuje. Na běžné denní používání je to parádní pomocník.

Zabarvený balzám mají v několika variantách a to v červené, růžové a právě dark nude. Tuto variantu jsem dostala já a i já sama bych si ji v obchodě určitě vybrala, protože odstínově je to moje barva. Hodně mě překvapilo, že se jedná o krásný odstín, který je opravdu jako (oblíbená hláška blogerek) "moje rty, ale lepší". Hodí se naprosto ke všemu a navíc rty zvláční a hydratuje. Myslím si, že odstín se bude líbit velké většině z vás a unosí ho skoro každý. Pokud sháníte balzám do kabelky, která dodá rtům šťávu, ale nebude nikterak výrazný, to je on. Jsem moc ráda, že jsem tento kousek objevila a rozhodně si ho po dopotřebování pořídím i sama. 


JAKÝ Z KOUSKŮ VÁS ZAUJAL NEJVÍC?

*Děkuji za možnost otestování www.Kneipp.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

2 komentáře:

  1. Ahoj, já mám aktuálně od Kneippu doma meruňkový balzám na rty a je fajn. V minulosti jsem zkoušela hlavně jejich sprcháče a produkty do koupele a se vším jsem byla spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Asi jsem od Kneippu něco měla, ale nijak moc jeho produkty nepoužívám. Ty sprcháče ale každopádně vypadají skvěle.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)