pátek 13. ledna 2017

NA NÁVŠTĚVĚ V SUSHI RESTAURACI - SAKURA´S LIBEREC

Krásný páteční den Vám všem!

Máte rádi sushi? Já jsem si ho v poslední době velice oblíbila! Moje první zkouška sushi proběhla asi v 17 letech, kdy jsem nevěděla, co si o něm pořádně myslet. Nepřišlo mi to jako něco světoborného, ale ani jako něco, co se nedá jíst. O několik týdnů později jsem na něj dostala chuť, čemu jsem se sama divila, protože jak jsem už psala, první zkouška sushi mi přišla nic moc. Neměla jsem po své první zkušenosti s tímto pokrmem myšlenky na to, že bych na něj šla někdy znovu. Ale k mému představení se tak stalo.



Na sushi jsem šla i podruhé a pak se ta lavina spustila. Začala jsem chodit častěji a vyzkoušela jsem i nové druhy, které jsem před tím nikdy nejedla. Dobré byly i kousky, které měli řasu vevnitř a byly složené z více surovin dohromady a obalené sezamem. Upřímně Vám ale musím napsat, že si je moc často neobjednávám, protože se mi hůlkami velmi špatně jí. Ale na chuť jsou skvělé a mám je ráda. Budu asi muset počkat na moment, až se naučím nějak přijatelně manipulovat s hůlkami, abych si mohla dát cokoliv  a nepopadalo mi to vše zpět na talíř. Umíte jíst hůlkami?

Zatím jsem u sushi nenašla nic, co by mi vyloženě nechutnalo. Je pravda, že nejméně ráda mám sushi s krabem, které si ani neobjednávám, ale přinejhorším bych snědla i to. Naopak mezi mé nejoblíbenější sushi příchutě patří avokádo a losos. To jsou dvě top varianty, kterých bych se mohla vyloženě ujíst k smrti. Mňam! 




Co se týče sushi restaurace, chodím pouze do Sakura´s. Vždy tam mají čerstvé a vynikající sushi, takže ani nemám potřebu zkoušet sushi jinde. Ale nebráním se tomu. Kdyby mě někdo vzal do nějaké nové sushi restaurace, nenechala bych se dlouho přemlouvat. Nafotila jsem Vám z prostředí restaurace pár fotek, abyste viděli, jak to zde vypadá. Pokud byste se chtěli podívat na jídelník lístek a ceny, klikněte SEM, kde si můžete projít celý jídelní i nápojový lístek.





Ráda bych vyzkoušela i running sushi, kde si zaplatíte čas, který v restauraci strávíte a můžete sníst co chcete. Už se těším, až se tam někdy vydám a zkusím nejrůznější kousky sushi a i další specialitky, které tu na malých talířcích jezdí až k Vám. Výhodou je, že running sushi máme hned vedle klasické sushi restaurace. Už se nemůžu dočkat, až se tam někdy dostanu!

Máte rádi sushi nebo jste ho nikdy nezkoušeli? Jaké je Vaše nejoblíbenější? Byli jste na running sushi?

Mějte se krásně!

16 komentářů:

  1. V Nitre kde študujem je tiež jedna ázijská reštika menom Sakura :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? :) A je to originál "Sakura´s" a nebo jen stejný název? :)

      Vymazat
  2. Sushi miluji, jen je škoda, že u nás v maloměstě nikde není a tak za ním musíme jezdit, ale vyplatí se to :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak alespoň je to takové vzácnější a třeba je to super jako nějaká "odměna" :)

      Vymazat
  3. milujem sushi a som rada že v mojom meste sa to pomaly rozrastá a je viacej reštaurácii... a aj pekny vyber :)

    OdpovědětVymazat
  4. nedávno otvorili aj u nás takúto reštauráciu, no neodvážila som sa tam ešte ísť, pretože som sushi ešte nikdy nemala a asi by som to ani nevyskúšala :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja som mala tiež podobné začiatky so sushi. najprv mi vôbec nechutilo, a teraz ho vyhľadávam :) mám rada klasické s lososom,alebo tuniakom :) a jem ich paličkami :D
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Sushi miluju, ochutnala jsem ho poprvé asi před rokem a půl a od té doby když můžu, tak si ho dávám :) Na running sushi bych určitě chtěla zajít

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to tam moc hezky. Já jsem sushi ještě nejedla, může být dobré, ale moc mě k vyzkoušení neláká. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Sushi miluju a snad ještě víc running sushi, protože to se prostě přežereš :D přesně v týto restauraci jsem také byla, neměla jsem přímo sushi, ale menu, které sushi obsahovalo. No bylo prostě dobré :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to se těším do running :) Menu jsem ještě neměla, vždy neodolám a dám si jen samotné sushi :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)