úterý 3. ledna 2017

NOVÝ FOŤÁK V AKCI, NOVÝ DIÁŘ & OBLÍBENÁ KNIHA

Krásný a úspěšný den Vám všem!

V úvodu dnešního článku bych Vám chtěla popřát krásný rok 2017, ve kterém se Vám vyplní vše, na čem pracujete a co si přejete z celého srdce nejvíc. Já jsem si dlouhé týdny, měsíce i roky přála nový foťák. Využila jsem příležitosti akční ceny za kterou byl a projednou jsem se plácla přes kapsu a foťák si pořídila, jelikož jsem ho už opravdu velmi nutně potřebovala. Doteď jsem fotila foťákem, který je starý cca 8-10 let a už to opravdu nebylo ono. Poté jsem přesedlala na focení telefonem, ale to si musím přiznat také, že není to pravé ořechové a nedosahuje to kvality, kterou bych ráda a kterou chci ve fotkách nastolit.

S příchodem roku 2017 jsem se rozhodla pro to, že se budu snažit vyplodit opravdu ty nejlepší fotky, které dovedu. Chci si s tím dát práci a námahu a mít na blogu fotky, na které budu hrdá. Často se mi stávalo, že jsem si na blog nenašla dost času a ve snaze zakrýt "díru" po článcích jsem něco rychle nafotila a s následným textem zveřejnila. Nyní se chci věnovat opravdu tomu, aby text článku i fotky byly na lepší úrovni a abych s nimi byla i já sama stoprocentně spokojená a ztotožněná. Věřím, že i Vám se tato změna bude líbit a bude Vám přinášet lepší vizuální pocit z mých článků. Nejednou jsem se totiž na vlastní kůži přesvědčila, že kromě textu blog tvoří i krásné a hlavně promyšlené fotografie.

Na rok 2017 jsem si pořídila nový diář. Chtěla jsem vyzkoušet jakýkoliv motivační diář a poměrně mě zaujal tento od holek z Cup of Style. Líbí se mi svou jednoduchostí a zároveň praktičností, tudíž nebylo moc co řešit a objednala jsem si ho během pár chvilek. Neplatila jsem si ho sama, protože jsem ho dostala pod stromečkem, ale i tak si myslím, že jeho cena 263 Kč je přiměřená tomu, jaký je. Diář si můžete objednat na eshopu - klik - kde jsem ho objednala i já. Už si do něj poctivě zapisuji každodenní aktivity, práci a i zážitky a cíle. Na příští rok si určitě pořídím nějaký další motivační diář, ale jaký konkrétně ještě netuším. Máte nějaké své tipy na dobré motivační diáře?



Protože mi vedle práce postavili knihkupectví a já jsem si ještě nikdy sama žádnou knihu v knihkupectví nekoupila, v prosinci jsem to změnila a svou první knížku jsem si odnesla. Byl to poměrně impulsivní nákup, ale vybrala jsem si skvěle a jsem ze své první zakoupené knížky nadšená a hltám každé její slovo. Dokonce se už i nějakou dobu řídím radami, které jsou v ní popsané a dosahuji požadovaných výsledků, což je skvělé! Pokud by Vás zajímala knížka více, určitě mi dejte vědět v komentářích a já bych Vám o ní udělala článek. Jestliže Vás zajímá kolik stála, bylo to 223 Kč. Kdybyste si knížku chtěli více prohlédnout a nebo třeba objednat a přečíst, dávám Vám sem odkaz na to, kde ji najdete - klik. Abyste si nemysleli, že jsem si nikdy nekoupila žádnou knížku, přiznám se, že samozřejmě koupila, ale ne vyloženě v knihkupectví. Knihy jsem si vždy kupovala pouze v Levných knihách za pár korun a nebo půjčovala zdarma v knihovně.  Proto mám taky z tohoto prvního nákupu v knihkupectví velkou radost!


Jaký máte Vy názor na fotky na blozích? Jsou pro Vás důležité a dáváte si na nich záležet? Líbí se Vám diář holek Cup of style a knížka, kterou jsem si pořídila?


Krásný a úspěšný den Vám všem!

18 komentářů:

  1. Na fotkách si tiež snažím dať záležať, hádam to tak aj pôsobí. Nový fotoaparát vyzerá parádne, ako sa ti s ním praucuje?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ho zatím druhý den, ale vypadá to na skvělého pomocníka. Zatím jsem s ním fotila jen vevnitř, těším se i na venkovní fotky třeba v létě. A kvalita videa se mi zdá taky velice dobrá :)

      Vymazat
  2. Myslím si, že fotky na blozích dělají hodně a i já už se nemůžu dočkat, až si našetřím na nový foťák, protože s aktuálními fotkami moc spokojená nejsem, ale zase mám jenom kompakt a ty fotky nejsou zase úplně nejhorší :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se na tvůj blog podívám, zajímá mě jaké fotky jsou :)

      Vymazat
  3. to je super, že máš nový foťáčik :) určite si dobre urobila, pretože fotky na blogu sú podľa mňa veľmi podstatné :) niekedy keď nemám veľa času, prehliadnem si iba fotky v článkoch :)
    ja som nedávno zainvestovala do zrkadlovky, a som veľmi spokojná :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si občas prohlížím jen fotky :) Tak to je super! :)

      Vymazat
  4. Ja by som tiež brala nový fotoaparát :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé taky jsem si koupila nový foťák :) a i diář se sovičkama :) krásné fotky! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. podľa mňa fotky sú jedna z najdôležitejších vecí na blogu :) každý dobrý blog by mal mať kvalitné fotky .. takže je super že máš nový foťáčik :) a diárik od ACOS je super ale ja som si radšej kúpila týždenný ten mi vyhovuje viac :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu :) Já zkouší různé diáře. A oblíbené mám se spirálovitou "vazbou", ale chtěla jsem zkusit tento od holek, tak jsem spirály obětovala :D :)

      Vymazat
  7. Diáře jsou moje srdcovka! Já musím mít pokaždé nějaký krásný, jinak přes to nejede vlak, jelikož ho nosím všude, tak jsem poprvé zvolila menší diářek a jsem moc spokojená :)
    www.littlepieceofmyhappiness.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ten foťák vyzerá strašne dobre! Už som nad ním rozmýšľala, ale mám pomerne novú zrkadlovku, tak nechcem vymýšľať, radšej zainvestujem do makro objektívu:) A čo sa týka motivačného diáru, ja som celý minulý rok používala Fitness diár a kúpila som si ho aj na tento, resp. dostala som ho pod stromček a je najlepší, môžem len odporúčiť!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  9. Nový fotoaparát by som privítala ja ja. Problémom však nie je iba fotoaparát, ale aj miesto na fotenie a dobrý fotograf :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)