neděle 14. ledna 2018

PŘIŠLY MI KOUSKY Z ROSEGALU. I TEN OCAS MOŘSKÉ PANNY! JAKÝ JE?

Krásnou neděli vám všem!

Jak už jistě všichni víte, mám velmi ráda čínský eshop Rosegal.com. Jsem spokojená s většinou produktů, které jsem měla možnost z eshopu vyzkoušet. Zkouším je na základě spolupráce, kdy mi zašlou mnou vybrané kousky a já na ně napíšu svůj vlastní názor. Klasika. Já objednávala doposud jen z Ebay a Aliexpress a tak jsem byla moc ráda za možnost spolupráce s novým a pro mě neznámým eshopem. Už jsem měla hodně postů s věcmi z Rosegalu a nyní vám píšu další, nový. Jsem zvědavá, jestli se vám bude obsah dnešního článku líbit. Já jsem z věcí upřímně nadšená! Opět. Mě samotnou to nijak nepřekvapilo. Ale myslím si, že podle fotek poznáte, že by to nepřekvapilo ani vás. Protože kousky jsou vážně krásné a kvalitní. 

Co jsem dlouhou dobu zvažovala a na co jsem se posléze hodně moc těšila, je overal neboli dupačky pro dospělé na spaní. V zimním období mi je neustále zima a to hlavně v bytě, který se ne moc dobře vytápí. Proto jsem chtěla něco, do čeho bych se mohla zabalit a v čem by mi bylo krásné teplíčko. Dupačky pro dospělé mi vždycky přišly hrozně infantilní. Ale zas jsem chtěla zkusit, zda jsou opravdu tak pohodlné. Objednala jsem takové, které mi přišly takové normálnější. Ne žádné zvířátko, jednorožce a podobně. Nechápu dodnes, jak někdo může s tím rohem na kapuci ležet v posteli. Musí to přece tlačit. Nebo ne? 

Já si vybrala růžové dupačky, které mají bílý vzor. Totožný vzor mám i na županu. Takže se mi to skvěle hodí. Materiál je velmi jemný, příjemný a to jak z vrchní části, tak i ze spodní. Musím uznat, že klasicky nosím vše velikosti S (164 cm). Tento kousek jsem si objednala ve velikosti S také. Sedí mi dobře. Až na ramena, kde mě docela dost táhne. Bohužel. Jinak by mi padl jako ulitý. Ale i tak ho nosím, jelikož mi je v něm velké teplo a od pasu dolu i velmi pohodlně. Kdybyste objednávali velikost S, musíte mít opravdu drobná ramena a ruce a nosit dle mého velikost triček XS. Pokud jste normální Sko a někdy i velikost M, vezměte určitě velikost M, ať nemáte ten samý problém, jako já. Ušitý je kousek skvěle. Nikde žádné nitky, rozpárané kusy nebo nedošité kusy látky. Za mě zpracování pecka. Dávám o kus bodu méně jen kvůli tomu, že je mi to malé v oblasti ramenou a rukou. Jinak bych hodnotila plným počtem bodů.

4,5/5 




Druhým objednaným kouskem byl ocas mořské panny. Ano. Blbost nadevše. Ale praktická blbost, kterou se dá přikrýt. Neustále kupuju a sháním nové a pěkné deky. Miluju teplo a tak jsem ani tuhle blbost nemohla na eshopu nechat. Materiál je nádherný. Je to pletenina, ale opravdu s krásným vzorem. Nikde žádná vytrhaná očka. Nikde žádné nedokončené kousky. Je to zpracované na jedničku. Když zásilka dorazila, tento kousek trochu smrděl. Vypráním to ale zmizelo. Velikostně je tento kus skvělý. Sedí mi až nad prsa, takže se do něj zabalím celá. Jediné, co je takové blbé je to, že když se do toho zabalíte, nebudete mít krásně rozprostřený konec ocasu. Takže budete muset poprosit někoho okolo, kdo vám to srovná. Tedy, pokud vám na tom vůbec bude záležet. Ale to je jen taková blbost, kterou jsem tu chtěla zmínit. Jinak hodnotím pouze kladně. Jsem velmi spokojená.

5/5




Potom jsem si objednala obyč kraťasy. Na léto, možná i na ven na procházku. V jednoduché šedo-černé kombinaci. Materiál je umělejší, ale i tak příjemný. Velikost je v pase menší. Pokud máte hodně široké boky, vezměte Mko i pokud jste Sko. Jinak ušití je skvělé. Jsem taky spokojená.

4,5/5



Posledním vybraným kouskem byly jeggíny. Ty nosím ráda, protože mě nikde nic netahá. Nesnáším ale, když mi je v nich vidět zadek, přijde mi to odporné i na ostatních a tak i já sama dbám na to, abych měla v jeggínách, které jsou třeba průhledné, zakrytý zadek. Jeggíny jsou krásně zpracované, vypadají realisticky jako jeany a velikostně si myslím, že na Sko fajn. Jsem opět spokojená.

5/5




Napište mi, který kousek by se vám hodil do šatníku nejvíce a nebo naopak který byste si nikdy nepořídily. Budu ráda za váš názor!


spolupráce s eshopem www.Rosegal.com

59 komentářů:

  1. Libi se mi vsechny kousky :) urcite bych vse vyuzila, ted v zime hlavne ten overal

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny kousky vypadají opravdu pěkně. Ten ocas mořské panny vypadá fakt úžasně a velmi nápaditě :3

    Elis

    www.fragmentsfrommylife.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tá deka je fakt super! Niečo čo je úplne pre mňa :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce se mi líbí overal na spaní, taky jeden mám a cítím se v něm skvěle. Ještě se mi líbí kraťasy, na letní procházky budou super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Mně třeba přijde docela nepraktický ten ocas. :D Vypadá to moc hezky, ale deka je deka. Tu si člověk přehodí přes sebe a jde si pro něco do kuchyně a pak se zase vrátí a zachumlá se. Ten ocas bych musela pořád sundavat a nandavat a to by mi vadilo. :D

    http://www.outcryblog.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Mě rozesmál ocas mořské panny :D ale na druhou stranu to chápu, taky musím být pořád do něčeho zabalená a tohle musí být skvělý, že si do toho vlezeš a odnikud na tebe nefouká :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. tak ten ocas by bolo niečo pre mňa, haha :)

    OdpovědětVymazat
  8. Je super, že si s věcmi tak spokojená :) Já bych největší radost měla hned z toho prvního kousku, přes zimu jsem strašný zmrzlík, tak věřím, že by mě overal zahřál :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Love everything. :) Do you want to follow each other? Follow me and let me know on my blog so I can follow you back. ♥

    The Fashion Spell | VLOG: Christmas in Romania
    Winter Double Spell INTERNATIONAL GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky Moni, zajímavý výběr! :-) Na ten mořský ocas (deku) jsem se dívala taky. Jak přijde zima, tak se zakutám u krbu do deky a vylezu až na jaře! Cokoli teplého se hodí! :-D A docela se mi takhle z fotky líbí i ten materiál.
    Dupačky mi přijdou srandovní, ale umím si dost dobře představit, že v něčem podobném existuju, když jsem nemocná :-) To vždycky tahám ze skříně ty nejvíc chumlaté věci a vypadám v provizorním ležení na gauči jak medvěd s mega hrnkem čaje v ruce :-DD
    Kraťásky vypadají taky dost dobře. A u legín se přidávám k tobě - taky musím mít vždycky zakrytý zadek, jinak mám divný pocit :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj! Já bych na sobě v zimě mohla mít navlečených i 100 vrstev a byla by mi zima .. :D to znám.. u nemoci.. :D Já nesnáším, když je cokoliv vidět přes legíny, takže bych ten pocit neunesla.. :D přijde mi to vulgární, ale chápu, že pro kluky je to někdy pěkný pohled.. :)

      Vymazat
  11. Wow 😁 Tak toto je vážne super. Úprimne by ma nenapadlo ai kupiť chvost 😉😁😁😁 Inak všetky vyzerajú fajn a najviac ma zaujali tie dupačky 😉

    OdpovědětVymazat
  12. Samé zajímavé kousky :) Líbí se mi všechny, ty dupačky pro dospělé vypadají krásně teple :) Ale nejlepší je ocas mořské panny :)

    OdpovědětVymazat
  13. Akožeee ten chvost ala deka vyzerá parádne!! A veľmi sa mi páči aj overal, ja milujem tieto huňaté overaly :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  14. Za mě rozhodně vyhrávají kraťasy a ten ocas mořské panny :D fakt se mi to moc líbí. Na overaly moc nejsem, ale také je pěkný :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  15. Ach jooo. Já chci ten ocas! :D A pak to u mě ještě vyhrály ty kraťasy :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  16. Máš úžasný vkus! O tom panním ocase slyším poprvé :D je určitě skvělý na zachumlání. Podobné dupačky (i růžové) jsem si koupila v Lídlu a je v nich úžasné teplo :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  17. všetko vyzerá veľmi fajn! :)) najviac by sa mi hodilo asi nejaké to onesie :))
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné věci, overal na doma mám taky a je to jedna z mých nej věcí :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  19. To pyžamo se mi taky vždy líbilo, ale asi se v tom musí chodit blbě na záchod :D A ty kraťasy se mi taky moc líbí!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chodí se blbě na záchod.. :D ale přes noc s tím nemám problém, většinou nepotřebuju a nebudím se nikdy, takže mi to nevadí :d :)

      Vymazat
  20. Moc se mi líbí ty jeggíny :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ty kraťasy jsou super, taky mi takovéhle v šatníku chybí. Ten ocas mořské panny bych si ale určitě nekoupila :D Jako kravinka ze srandy dobrý, ale pro mě nevyužitelné :)

    OdpovědětVymazat
  22. Já oblečení po internetu moc nenakupuju. Ale tyhle kousky vypadají všechny kvalitně a pěkně :) Ten ocas má moc pěknou barvu a vypadá strašně pohodlně :)
    https://michelle-and-her-world.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. S e-shopom Rosegal nemám zatiaľ žiadnu skúsenosť, ale tá deka s chvostom morskej panny je skvelá! :) Taktiež mi do oka padli jeansy

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  24. S tímto shopem zatím zkušenost nemám, ale věci vypadají, alespoň z fotek moc pěkně. Asi bych nejvíc užila nějaký hřejivý overal na zimní domácí lenošení :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Moc pěkné kousky, ale ten nejlepsi je podle mě ta deka s tím ocasem, ta je proste top a když ji někde vidím, tak pokaždé premyslim, ze si ji taky objednam. A teď tomu není jinak. Kouknu na to a třeba seženu i něco pěkného na sebe :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  26. Moc hezký =) jé, tvoje videa deníky jídla sleduju už asi 4 měsíce :D mám je shlédnuté všechny a vždy se těším na další

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuji moc. Teď mám nějaké problémy s počítačem, tak mi to trvá..

      Vymazat
  27. Děkuji za inspiraci, já tenhle eshop taky vůbec neznala. Zatím spíš objednávám pouze přes aliexpress

    https://www.flavoursofamellia.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)