sobota 2. června 2018

BRANDNOOZ BOX ZA KVĚTEN 2018 a BEST OF BOX - jaké byly obsahy?

Krásnou sobotu vám všem! Na blog v poslední době moc času nemám, vím že to flákám, ale budu se snažit polepšit. Více ale přidávám na youtube, takže pokud mě nesledujete, určitě začněte, ať jste v obraze. Na youtube přidávám většinou videa o jídle, takže pokud jste milovníci jídla jako já, třeba tam najdete nějakou tu inspiraci. Ale teď už k podstatě dnešního článku. Dnes bych vám ráda ukázala dva boxy. Jedním z nich je klasický brandnooz box za květen 2018 a druhým boxem je best of box, který jsem získala díky doporučení nového zákazníka. Na obsah jsem byla moc zvědavá. A co jsem v něm našla, na to se můžete podívat už za chvíli.

V brandnooz boxu za měsíc květen 2018 jsem našla:

  • VINEA frizzante 12,90 Kč
  • RACIO monkeys 7,90 Kč
  • TRETTER´S zeleninové chipsy 19,90 Kč
  • CORNY big white coconut 17,90 Kč
  • PENAM toast světlý 29,90 Kč
  • MENTOS say hello lemonade 17,90 Kč
  • VITANA pomocník pro přípravu zmrzliny 12,90 Kč
  • Jsem SLADKÁ s kakaovou náplní 7,90 Kč
  • JUPÍ superovocný sirup 74,90 Kč
  • OREO double creme 32,90 Kč
  • SEMTEX coffe and lime 34,90 Kč
V boxu tedy bylo opravdu hodně produktů, což mě velice překvapilo. Nejvíc mě z celého boxu potěšily asi zeleninové chipsy, monkeys, Corny, sirup a sušenky Oreo. Co mě nějak extra nepotěšilo, ale využiju to, je tyčinka jsem Sladká, Mentos, Semtex - ten dám příteli a VINEU dám nejspíš někomu do balíčku. A co mě nepotěšilo je toastový chleba, ke kterému jsem se již jednou ve videu i na blogu vyjadřovala a přijde mi to v boxu jako úplná zbytečnost a nesmyslnost. Pomocník na přípravu zmrzliny je asi fajn a někomu se na léto určitě bude hodit, ale tentokrát bych ho zařadila do kategorie - nepotěšilo mě. Celkově mi box ale přišel rozmanitý a dobrý a zařadila bych ho rozhodně mezi ty lepší. Za mě tedy 4,5/5.


Nyní se můžeme podívat na best of box. Zde byl obsah také rozmanitý a zajímavý. V boxíku mě nejvíce potěšily sirupy a to hlavně proto, že nám doma došly, takže je využiju a nemusím je chodit kupovat. Cidery se na léto hodí a tentokrát jsou do těchto veder fajn produktem, ze kterého mám i vcelku radost. Čajík se hodí vždy, ale tentokrát ho asi někomu daruju, protože tento doma již mám. Sušenky ráda vyzkouším. Kečup je pro přítele, jelikož miluje tyto Barbecue kečupy, takže super! Kávu asi někomu věnuji, máme jich doma snad milion z různých boxíků. Co se týče rýžové kaše a kari čočky, to se doma upotřebí a to hlavně ve chvíli, kdy se nebude chtít nikomu vařit. A chupa chups žvejky - super. Ráda vyzkouším. Luštěninovou směs ráda upotřebím. Celkově se mi box poměrně líbil a jsem určitě ráda za to, že jsem ho dostala. Hodnotím 4/5.


_____________________________________

Box jsem dostala v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu!
www.Brandnooz.cz

12 komentářů:

  1. Po dlouhé době zas dobrý box jak tak koukám :) já objednávám jen ty kosmetické

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné obsahy, tentokrát bych byla i já celkem spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Obsahy jsou pěkné, po mě by byl spíš ten druhý, jelikož piju kafe a čaj mám taky ráda :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  4. Mě květnový box moc nenadchl, i když tedy zrovna tousťák mi nevadil (jen máme trochu problém ve dvou to balení sníst ;-)). Potěšila mne jen Vinea, zeleninové chipsy (a to proto, že jsou batátové, což jsem chtěla ochutnat) a ochutnám tedy sirup (i když si ho nakonec asi odnese syn). Víc mám v článku na blogu.
    Box "best" na mne nevyšel. Nebyly tam úplně marné věci. Zvlášť sirup by nadchl manžela - do toho třešňového se loni "zamiloval".
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Problém sníst tousťák ve dvou neznám, nám naopak moc nevydrží :D

      Vymazat
  5. Já bych se asi bála si takovýto box objednat :) Protože spoustu věcí se snažím omezovat, tak bych většinu věcí podarovala, než sama využila. Ale líbí se mi, když si o tom přečtu článek - člověk se aspoň touto formou dozví o novinkách :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)