pondělí 9. září 2019

BRANDNOOZ BOX FOR MEN - limitovaná edice

Krásné pondělí vám všem! A máme tu začátek dalšího nového týdne. O víkendu jsem chytla tak trochu podzimní náladu. Když jsme se byli projít venku, na stromech už oranžovělo a hnědlo listí, někde dokonce padaly kaštany a celkově byla taková příjemná podzimní atmosféra. Tento rok se na podzim a zimu hodně těším. Hlavně na takovou pravou podzimní náladu a pak na Vánoce. No a protože jsem včera měla takovou podzimní náladu, vytvořila jsem si i svoji první podzimní dekoraci na stůl do obyváku. Jednu jsem vytvořila i pro mamku, tak snad se jí bude líbit. No ale teď už zpátky k boxu.

Limitky Brandnooz boxů mám moc ráda. První, kterou vám dnes ukážu je Box for men. Příště vám ukážu letní Glanc box. Tak se těšte. No a co vše se v boxu pro muže nacházelo?


TUTTO GUSTO GULÁŠOVÁ 34,90 Kč
Tento produkt již v nějakém boxu byl, ale pro muže si myslím, že je to fajn kousek. Hodí to do hrnce a nebo do talíře a do mikrovlnky, ohřejí a mají oběd.

SEMTEX ENERGY DRINK 3 x 34,90 Kč
Přítel energy drinky pije neustále a rád. Takže i tyto tři určitě ocenil. Nicméně i tyto Semtex drinky se již v boxíkách nacházely hodněkrát.

KORUNNÍ ENERGETICKÁ 15,90 Kč
Voda už v nějakém boxu taky byla a v boxu bych ji asi vynechala.

BRANÍK ČERNÝ není v prospektu
Pivo to je klasika a bez toho by asi pánský box být nemohl. Chválím. Navíc pivo bylo moc dobré, zkoušela jsem :)



VESTKY XL SÝROVÉ 12 Kč
Sýrové tyčinky jsou v boxu pro muže super kousek. K pivu určitě fajn!

MENTOS SAY HELLO 2 x 17,90 Kč
V boxu již tyto produkty byly hodněkrát. Bohužel do pánského boxu se mi nehodí.

REJ SUŠENKY CELOZRNNÉ ČOKOLÁDOVÉ 8 Kč
Pro chlapy co mají rádi sladké, proč ne. Ale celkově když to vezmu ze svého pohledu, do pánského boxu bych to nedávala.

BLACK FOX HERBAL FUSION vzorek
Super kousek do pánského boxu na ochutnávku, chválím.

PODRAVKA AJVAR PIKANT 46,90 Kč
Tohle mi přijde trochu mimo. Ajvar byl v boxech už hodněkrát. Do pánského boxu bych ho necpala.

SPAK MASTER KETCHUP vzorek
Vzorky kečupů, no, nemusely by tu být. Ale pro chlapy k nějakému párku či klobáse, nakonec proč ne.

BONDUELLE ŘEPA STROUHANÁ 38,90 Kč
Tohle bych do boxu určitě nedávala. Mě osobně tahle řepa moc chutná a mám ji hodně ráda. Ale v boxu pro chlapy? To nééé.

BONDUELLE MRKEV STROUHANÁ 38,90 Kč
Mrkev taky prosím nedávat do boxu pro muže.. je to zbytečné.



Navíc v boxu byly dvě malé sady značky Loccitane, kde v každé krabičce byl malý krém na holení a jedna žiletka. Super věc teď na léto na cesty, oceňuji. Pasta na zuby byla v boxech hodněkrát. Když už, dala bych do boxu nějakou vážně spešl, zajímavou a ne tuto.


MOJE HODNOCENÍ: Celkově jsem z boxu hodně v rozpacích. Jelikož jsem stálým a dlouhodobým odběratelem boxů, tak bohužel musím napsat, že mě box zklamal. Když to řeknu upřímně tak, jak to zkrátka je, přijde mi to, že box je seskládaný ze zbytků minulých boxů. Zkrátka mi to tak připadá. I proto jsem byla z boxu hodně v rozpacích a i jsem. Pár zajímavých kousků tu je, ale za mě nic moc. Přesto, že box byl hodně těžký a obsáhlý, to ano - to musím nechat. Nicméně prostě, je to můj názor a čekala jsem mnohem víc zajímavějších věcí a novinek, které se ještě nikdy nikde v boxu neukázaly. Já osobně bych do boxů dala více kosmetiky. Třeba jeden sprchový gel a alespoň jeden deodorant. Pak bych tam určitě dala nějaké chipsy, nějaké takové ty trvanlivé salámky v malém balení, určitě i nějaké pálivé oříšky, nebo zavařeninu feferonek či okurek. Dala bych tam více zajímavých piv a například nějaké maso v konzervě. Ale to je jen můj pohled. Co vím, že by chlapy v mém okolí (a i ten můj) ocenili. Za sebe tedy z tohoto pohledu hodnotím 2/5.

Kdybych to brala z pohledu někoho, kdo tento box nikdy neměl, určitě bych box zhodnotila jinak. Líbil by se mi tak na 80%. Určitě je pro chlapy využitelný a co nevyužijou chlapy, využije jejich přítelkyně. Proč ne. Asi bych byla ráda, že jsem box objednala a zklamaná bych v tomto případě nebyla. Přítel (který si moc obsahy minulých boxů nepamatuje) byl s boxem moc spokojený. Takže přidávám i takové hodnocení, protože je to potřeba napsat i z jiného pohledu 4,5/5.

LÍBÍ SE VÁM BOX?

www.Brandnooz.cz




17 komentářů:

  1. Tu strouhanou řepu si kupuji pravidelně, je výborná! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Balíček hezký, ale s tou mrkví by mě poslal do háje :D kdysi jsem ten box objednala, ještě nepoužil za 3 roky ani jeden krém :D takže pro něj zbytečné
    V3ronika♥

    OdpovědětVymazat
  3. Před chvílí jsem dopsala článek o boxu (vyjde zítra) a mé dojmy a hodncení jsou v podstatě úplně stejné. Jen jsem v boxu neměla pivo, ale cibulky s feferonkami (ve vztahu k mému muži to vyjde nastejno - nemá rád ani černé pivo ani cibulky :-D) a ještě vzorek rozpustného hořčíku.
    Glanz box už jsem hodnotila, tak můžeš kouknout... A jsem zvědavá na tvé dojmy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hořčík jsem měla taky, jen se nějak zatoulal :D

      Vymazat
  4. Box vypadá dobře, každopádně pro chlapa mi přijde nevhodný, přítel by maximálně využil pastu na zuby, tyčinky, pivo a energeťáky, zbytek by ho nijak nenadchnul.

    OdpovědětVymazat
  5. no mojho by asi tento box nenadchol, nemá rad pivo, ani štiplavé :D asi by akurát tak tie tyčinky zjedol :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D teda, nemá rád pivo? to je snad první chlap jakého znám :D

      Vymazat
  6. Přijde mi vtipné hodnotit box pro muže ze ženského pohledu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto je na konci názor i částečně přítele :)

      Vymazat
  7. Tyjo, já jsem si nikdy ještě žádný box neobjednala. Vlastně když mi bylo 12 jsem si objednávala Pony Club, a ten byl boží. :D :D
    Spíš bych ale objednala kometický box, než jídelní. :D

    wonderful-time.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Box není špatný, ale přijde mi že je tam hodně pití a tak nějak ten zbytek se snad ani pro chlapi nehodí :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)