středa 10. října 2018

BRANDNOOZ BOX - ZÁŘÍ 2018

Krásný den vám všem! V dnešním článku se podíváme na zoubek obsahu další zelené krabice a to brandnooz boxu za měsíc září 2018. To tak strašně letí! Za necelé tři měsíce Vánoce. Těšíte se? Já se těším moc. Tento rok jsem se rozhodla kupovat dárky v průběhu celého roku a udělala jsem dobře. Nemusím vydat napojednou velkou částku peněz a mám větší klid, protože už mám nakoupeno skoro všechno. Příští rok to budu praktikovat znovu a ať si každý říká co chce, ale je to zkrátka lepší a jednodušší. Hlavně teda pro mě, protože kupuju dárky opravdu hodně lidem. Dejte mi vědět, jestli by vás zajímal článek - co jsem komu koupila k Vánocům? Zveřejnila bych ho ale až po Vánocích, aby někteří nepřišli o překvapení, když by si článek přečetli. Ale zase byte měli inspiraci na dárky pro další Vánoce, narozeniny, svátek.. zkrátka inspiraci, co koupit k jakékoliv příležitosti. No ale zpět k boxu. Co se v něm ukrývalo tentokrát a jak se mi obsah líbil?


1. HAVLÍK TVARŮŽKOVÉ TYČINKY 14,90 Kč
2. STRONGBOW MEDIUM DRY 21,90 Kč
3. CHUPA CHUPS SKULL 9,90 Kč
4. CORNY FLAPJACK MANDLE KARAMEL 29,90 Kč
5. KNORR HUUSTÁ SMĚS ZAHUŠTĚNÍ BEZ LEPKU 39,90 Kč
6. LIPTON CHERRY LOVE 47,90 Kč
7. CHEETOS PIZZERINI 24,90 Kč
8. JUPÍ HŘEJIVÉ SRDCE 59,90 Kč
9. SHAKE-IT PROTEIN (v boxu 4 kusy) 34,90 Kč
10. ORION MINIČOKOLÁDA 13,90 Kč
+ křížovky 

CELKOVÁ CENA PRODUKTŮ V BOXU: 403 Kč

  • NEJVÍC SE MI LÍBILO: V boxu mě nejvíc potěšila Corny, protože tyto "měkké" musli tyčinky mám velice ráda. Navíc karamelová? To je něco pro mě! Orion čokoládu jsem snědla hned po rozbalení boxu. Myslela jsem si, že bude nic moc, ale byla výborná. Takže na fotce vidíte jen prázdný obal. No jo, nevydržela jsem to! A to se snažím vše nafotit v původním stavu - ještě neotevřeném, ale tohle nějak nevyšlo! :)) Lízátko vypadá zajímavě, ráda vyzkouším. Čajík se na podzimní chladné večery určitě hodí.Stejně tak šťáva. Potěšily mě i Cheetos, ale bohužel mi přišly otevřené. Nicméně si myslím, že to bylo způsobeno tím, jak se s balíkem házelo a jak byly na křupkách těžké věci jako například šťáva a sáček to zkrátka nevydržel a prasknul. Strongbow potěšilo spíše přítele, ale je to i tak poměrně fajn kousek. Proteinové nápoje velice ráda vyzkouším! Mají překrásné obaly! No a v poslední řadě mě potěšila i směs na zahušťování. I když si jíšky dělám sama, hodí se mít doma něco takového. 

  • VYUŽIJU, ALE NEJSEM NADŠENÁ: Nadšená nejsem z tyčinek, protože jsem je měla už v letním boxu. 

  • NELÍBILO SE MI NEBO MI PŘIJDE ZBYTEČNÉ: Jednoznačně křížovky s poničeným obalem z roku 2017. Dokonce mam na nich i vyryto něco tužkou, to mi přijde jako velký přešlap. Radši bych nedávala nic, než tohle.

Celkově jsem však s boxem spokojená a těším se především na zkoušku proteinových nápojů. Měly by nahradit jedno klasické jídlo, tak uvidíme. Mě jen tak něco nezasytí. Hodnotím 4/5

A takhle dopadne každá krabice od Brandnooz boxu, která mi domů přijde... poslední fotka mluví za vše!



Jak se líbí obsah vám? Co byste využili? Chtěli byste článek - co jsem komu koupila k Vánocům?


www.BRANDNOOZ.cz



16 komentářů:

  1. Článek určitě uvítám a třeba se nechám i něčím inspirovat. Jinak se mi obsah boxu docela líbí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá naozaj výborne. Nemálo vecí by som z toho hneď teraz zjedla alebo vypila. :D

    Prajem ti pekný večer. :)
    Blog of Sunflower

    OdpovědětVymazat
  3. Mě tentokrát box moc nenadchl - nějak se neprotnul s mými chuťovými preferencemi (už mám článek o BB na blogu, tak můžeš kouknout). A proteinový shake jsem měla v boxu jen jeden -máš ani nějakou protekci :-D
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych z tohohle balíčku asi nadšená nebyla, nejsou to zrovna produkty, které bych musela nutně vyzkoušet, ale na ochutnání je to určitě fajn :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Tentokrát se box celkem povedl, určitě bych byla spokojená, ale teda nechápu ty křížovky - jak píšeš, lepší nic než tohle :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem taky trochu nepochopila, no. Ale tak, to je už jedno. Objednávám box kvůli jídlu.. :)

      Vymazat
  6. Ta kočinka je nádherná! Jinak box s jídlem bych asi nevyužila.

    OdpovědětVymazat
  7. Podľa mňa sa obsah aj tentokrát veľmi vydaril :) Najviac ma zaujali tie Cheetos!

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)