středa 14. června 2023

BRAND BOX LÉTO KLEPE NA VRÁTKA



BUCHTIČKY S KRÉMEM NARUBY PENAM 46,90 Kč jedná se o buchtičky, které se místo máčení v krémové vanilkové omáčce, dají jíst i na cestách, protože mají krém uvnitř. Přijde mi to jako zajímavá varianta sladkého pečiva. Hned jsme se otevřeli a vyzkoušeli. Jsou velmi měkoučké, vláčné, jemné a krém je výborný!

CHLÉB VITAL PENAM 42,90 Kč vám pomůže doplnit potřebné živiny, jako jsou minerály a vitamíny. Má vysoký obsah vlákniny, selenu, zinku a je zdrojem vápníku a bílkovin. Různé zajímavé chlebíky, které jsou zdravější variantou, i já sama vyhledávám, takže velmi ráda vyzkouším.

TWIX SALTED CARAMEL 19,90 Kč mě zaujala na první pohled. Sice už ten slaný karamel cpou všichni všude, ale proč ne. Ráda vyzkouším a i přítel se tvářil velmi nadšeně, když tento produkt zahlédl.

CRISPY KULIČKY V BÍLÉ ČOKOLÁDĚ KETODIET 49 Kč je něco, co zaujalo zase naopak mě. Ráda zkouším zdravější a zajímavé sladkosti. Křupavé lowcarb kuličky jsou bez zbytečných cukrů navíc, palmového oleje a umělých konzervantů. 

TARGA FLORIO TONICA ROSA 21,90 Kč je tonic v kombinaci sicilské mořské soli s květem růže,  která je rozpoznatelná svou jemnou chutí. Přítel tonic pije rád a sem tam si ho koupí, takže se u nás rozhodně neztratí.

TARGA FLORIO TONICA ORIGINALE 21,90 Kč obsahuje ryzí mořskou sůl z bohatých vod Sicílie a extrakt z vavřínu.  

POMBAR OVEN MINIS 34,90 Kč jsou medvídci v pečené křupavé variantě. S vyšším obsahem vlákniny. No co dodat. Jestli mě znáte, tak vám musí být jasné, že jsem nadšená. Miluju slané křupání k telce. A tuhle variantu, která je pečená, jsem zatím nikdy neměla. 

AJVAR SQUEEZE JEMNÝ PODRAVKA 58,90 Kč je směs z pečených paprik a lilků, která je tradiční pro balkánskou kuchyni. Líbí se mi zajímavé balení, ze kterého půjde skvěle dávkovat. I když jsem na přítomnost ajvaru v boxu mnohdy nadávala, asi stárnu a jsem za něj ve výsledku vlastně ráda. Dávám ho v poslední době do lasagní a omáček, takže u mě využití určitě najde. 

VITANA BISTRO RED CURRY 39,90 Kč má být jednoduché a chutné jídlo třeba pro pracující lidi, studenty, cestovatele a nebo ty, kteří nemají čas vařit, ale chtějí něco teplého do žaludku. Já si sama instantní produkty moc nekupuju. Kupuju je kvůli příteli, který si je rád občas dá. Já mám v zásobě většinou 1-2 kousky instantního jídla, protože když mám své dny, je mi tak zle, že je to mnohdy velká záchrana, že nemusím vařit, když chci něco teplého, než si vezmu prášek. Red curry přítel velmi rád zkusí, protože ho má rád. Tak uvidíme, jaká bude chuť.

BOHEMIA POP CHIPS ZAKYSANÁ SMETANA S CIBULKOU 49,90 Kč jsem vám nevyfotila. Vlastně je můžete vidět na úplně první fotce, pod brožurkou, kde malinko vykukují. Myslela jsem si totiž, že se jedná o produkt navíc, protože už v boxu byl. Tak mě nenapadlo, vyfotit ho. Nicméně jsem za jeho přítomnost v boxu ráda, protože jsem si pop chips moc oblíbila.


Tentokrát box hodnotím na 4,5/5. Za mě hodně povedený obsah. Všechno využijeme a spotřebujeme. Já sama mám největší radost z Pombar, buchtiček, chleba, Ketodiet kuliček a Twix tyčinky. 

Pokud si plánujete box objednat, využijte moji slevu, ať ušetříte nějakou kačku. SLEVOVÝ KÓD: MONNIKA10 (platný do konce června 2023) - 10% na první objednávku 

JAKÝ PRODUKT VÁS ZAUJAL NEJVÍC? 
ODEBÍRÁTE BRAND BOX NEBO TO PLÁNUJETE?

*Děkuji za možnost otestování www.Novinkyschuti.cz, kdy jsem produkt obdržela za zvýhodněnou cenu!
(nejedná se o placenou spolupráci)


10 komentářů:

  1. Ahoj, pěkný box. Já jsem mlsná jako koza, takže na box s jídlem bych si netroufla, nejspíš by to byly vyhozené peníze, protože bych z toho tak půlku nejedla.

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah boxíku se mi moc líbí, po dlouhé době je to box, u kterého bych využila vše :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem byla s boxem spokojená - mám ráda, když je tam hodně různorodých produktů.

    OdpovědětVymazat
  4. Super boxík, ty Pom-Bar bych určitě snědla na posezení! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem byla tentokrát s obsahem taky spokojená (ostatně - už mám článek na blogu, tak ke mně můžeš kouknout)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)