neděle 18. června 2023

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - KVĚTEN 2023


NIVEA INDULGENT MOISTURE DIAMOND SPRCHOVÝ GEL je nádherně voňavý krémový sprcháč, který jsem si opravdu užívala. Stačí ho málo a vytvoří bohatou pěnu. Vůně zůstává na pokožce i po umytí.

DOVE WINTER RITUAL SPRCHOVÝ GEL je taktéž nádherně voňavý a vůně Dove sprcháčů mě snad nikdy neomrzí, ale bohužel moc dobře nepění. Což nechápu, protože Dove sprchové gely pění jinak nádherně a bohatě. Asi jsem měla nějaký vadný kus, jinak si to opravdu neumím vysvětlit.

NIVEA BLACK AND WHITE ANTIPERSPIRANT příjemně voňavý deosprej, který jsem používala ráda. Taková průměrná klasika, řekla bych.

DR.SANTE COCONUT HAIR VLASOVÝ SPREJ sprej jsem používala pro oživení vlasů, aby se zkrátka více leskly a také aby byly zejména v konečcích vyživenější. Sprej má velice jemnou kokosovou vůni, kterou jsem si oblíbila. Na takovou lehčí výživu vlasů a pro snadnější rozčesávání, je to fajn kousek. 




WELLA TUŽIDLO jsem si pořídila hlavně proto, protože jsem chtěla vyzkoušet víc produktů na uhlazený culík. Zkoušela jsem přes laky na vlasy, gely, pomády i tohle tužidlo. Celkově zanechává docela povedený uhlazený efekt s nádhernou vůní. Ale není to pořád to pravé ořechové, co hledám. Vím, že tužidla jsou naopak zejména na objem. Ale chtěla jsem to zkrátka vyzkoušet, protože jsem to viděla u nějaké blogerky. Vlasy po natužení a přelakování drží na svém místě, ale už si ho pro tento účel znovu nepořídím :)

SEBAMED PRO! REGENERAČNÍ PLEŤOVÝ KRÉM je pleťový krém, který jsem našla tuším v Glanc boxu. Překvapila mě jeho vysoká cena. Procházela mu záruka v lednu tohoto roku a tak jsem ho potřebovala co nejdříve spotřebovat, aby se nezkazil. No, co vám budu povídat. Za tu cenu bych si ho rozhodně nekoupila. A vlastně ani za levnější. Celkově mě vůbec ničím nezaujal. Trochu mi vadila divná vůně. Zkažený nebyl, ale nesedla jsem si s ní. Konzistenci má takovou, že lze jednoduše rozetřít a poměrně rychle se vsákne. Hydratuje příjemně, ale žádná hitparáda to není. Zkrátka takový průměrný krém. Žádný jiný efekt, kromě hydratace, jsem nezaznamenala. Určitě jsem se na jeho používání netěšila a spíš jsem byla ráda, že jsem ho konečně dodělala. 

THEA PARFEMOVANÁ VODA je velmi silná a výrazná. Jedná se o přírodní kousek a ten jsem měla, v podobě parfemované vody, poprvé.  Výdrž má několik hodin a to slušnou. Za mě je to určitě zajímavý produkt pro lidi, kteří vyhledávají přírodní kosmetiku. 

DERMA INTENSIVE + ANTIBAKTERIÁLNÍ GEL jsem si tuším přihodila k nějaké objednávce, abych splnila výši a měla dopravu zdarma. Stál pár korun, asi deset nebo patnáct. Upřímně to ale moc zajímavý gel není. Neskutečně moc teče. Takže se nedá aplikovat v rychlosti. Jakmile jen malinko víc zmáčknu, vyteče ven půl tuby. To je za mě nedomyšlené a nejednou mi pokydal kalhoty. 



ESSENCE SUN CLUB MATT BRONZING POWDER jsem dodělala po velmi dlouhé době. Taky to byl pořádný obr! No a musím uznat, že za těch pár korun udělá velkou parádu. Neflekatí, má přirozenou hezkou barvu a nosila jsem ráda. Navíc vydrží snad věčnost. Takže pokud sháníte levný bronzer co vydrží dlouho a je moc fajn, mohu doporučit.

MAYBELLINE FIT ME PUDR je jeden z levnějších pudrů na obličej, který jsem si koupila na doporučení nějaké blogerky. Za mě je to takový obyč, ale přitom dobrý pudřík, který určitě neurazí. Na dlouhé hodiny zmatnění rovnou zapomeňte, ale na běžné každodenní nošení, moc fajn.

CATRICE CAMOUFLAGE KOREKTOR jsem taktéž používala ráda a vypatlala jsem ho do poslední kapky. Řekla bych, že je to klasický dobrý korektor. Někdy malinko zvýraznil sušší místa na pleti.

LOREAL REVITALIFT PLEŤOVÉ OČNÍ SÉRUM to je za mě propadák. Bohužel. A to hlavně proto, jak má nedomyšlené aplikování. Alespoň za mě. Má sice příjemné chladivé kuličky, kterými když se jezdí kolem očního okolí, je to moc příjemné, ale extrémně nepraktické. Hlavně kvůli zanášení nečistot dovnitř produktu. Přes vyčištěnou pleť se mi stejně sérum změnilo z průhledné konzistence na zakalenou a to jsem si na oční okolí dávat nechtěla. Navíc dost lepí. Což mi říkala i mamka, která ho měla taktéž. Mě to lepení až tolik nevadilo, ale vadilo mi to, jak se dovnitř dostávaly nečistoty. Navíc jsem ani při pravidelné aplikaci neviděla efekt. Sérum při aplikaci dost stékalo. Za mě tedy určitě ne a to je po velmi dlouhé době produkt, který jsem nedopotřebovala a vyřazuju ho. 







PLEŤOVÉ MASKY byly dobré všechny. Garnier určitě vede. Freeman má zajímavé plátýnko, ale moc příjemné a chladivé. Zelená maska z prodejny Action je za těch pár kaček velká hitparáda. Krásně hydratuje, sjednotí a zchladí. A ta žlutá byla taky fajn, příjemná a osvěžující. 




JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA KVĚTEN?


6 komentářů:

  1. Sprchové gely a deodoranty od Nivei patří k mým oblíbeným, používám už několik let. :) Super tipy na produkty. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Moni, já jsem v květnu měla spotřebu takový nižší průměr na moje poměry. 29 produktů celkem

    OdpovědětVymazat
  3. U mne to v květnu i na mé poměry byla dost bída - mám tu asi 6 kousků + pár vzorků a hotelových balení. A i když toho je málo, nemůžu se dohrabat k dofocení chybějících kousků a sepsání článku....
    Jinak jsem měla taky krém od Sebamed a mé dojmy jsou hodně podobné.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)