neděle 2. července 2023

ÚČET ZA KOSMETIKU - KVĚTEN 2023

Dnes tu pro vás mám váš oblíbený článek, kterým je Účet za kosmetiku a tentokrát to bude za měsíc květen 2023. Hned na úvod se omlouvám, protože jsem si nešikovně smazala několik fotek, kde jsem měla ještě pár dalších produktů, které jsem si pořídila. Vždy když si něco koupím, hned to fotím a fotky si dávám do složky. Tyto jsem si ale do složky nedala a omylem jsem si je i s ostatními fotkami, které jsem chtěla smazat, odstranila. Koupila jsem si k tomu všemu, co dnes uvidíte, ještě pleťový krém a pár pleťových masek. Tento článek je ještě i se zpožděním, ale nedá se nic dělat. Hlavně, že vůbec je. Žejo.

No, ale nedá se nic dělat. I to se stává. V květnu jsem opět neodolala pleťovým maskám, které jsem koupila v prodejně Action. Hodně mě tam zaujala maska, která je nejen na obličej, ale i na krk. Dvě z nich mě stály 15,90 Kč, další 19,90 Kč a ta s maskou i na krk mě vyšla na 29,90 Kč.


Dál jsem chtěla vyzkoušet Taft coconut shine wax 94 Kč na uhlazený culík. Má nádhernou kokosovou vůni a při dopravě zdarma jsem mu na Notinu neodolala a to hlavně kvůli dobrým recenzím. Dál jsem si pořídila vlasový olejíček Dr.Santé Macadamia Hair za 40 Kč a zpevňující průhledný lak na nehty Golden Rose Black Diamond za 63 Kč.

Protože jsem měla v květnu takový problém s pletí, kdy byla extra podrážděná a zadudlá, což se mi běžně nestává, koupila jsem si ještě Bielenda pleťový olejíček za 90 Kč, který má v sobě olej z konopí, který je dobrý na citlivou a podrážděnou pleť. A chtěla jsem si doplnit zásobu Ruscona UV/LED laků na nehty v letních barvách. Sáhla jsem po růžové a fialové. Každá mě vyšla na 149 Kč.

V Polsku jsem si vybrala dva krásné zapékací laky značky Claresa, kdy mě jeden vyšel kolem 80 Kč. No a neodolala jsem taky produktu, který je nyní hodně propagovaný a to je Got2b Glued 128 Kč, který jsem opět chtěla vyzkoušet na uhlazený culík. 

Za květen 2023 jsem za kosmetiku utratila: 955 Kč





JAKÝ Z PRODUKTŮ VÁS ZAUJAL NEJVÍCE?

4 komentáře:

  1. Ahoj, moc pěkné produkty. Já se přiznám, že nic krom masek z Actionu bych si asi sama nekoupila, ale i tak se těším na recenze.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně zaujaly maska - vypadají zajímavě a cena je taky fajn.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)