středa 16. srpna 2023

PLEŤOVÉ SÉRUM V TUHÉ FORMĚ - JAKÉ JE POUŽITÍ A VÝSLEDKY?

Krásnou středu vám všem! Jak se máte a jaké máte počasí? Dnes pro vás mám článek, který se bude týkat zajímavého kosmetického produktu v tuhé formě ze stránek www.kosmetikabezvody.cz. Na vyzkoušení jsem obdržela Balade en Provence BIO tuhé omlazující sérum extra silné s hyaluronem. A jak mi tento kousek sedl? To se hned dozvíte.

První, co se mi opravdu hodně líbí, je samotné balení produktu. Líbí se mi jednoduchá tenká krabice, ze které po otevření vykoukne krásný vzkaz i se jménem. To si myslím, že je sice takový "nepodstatný" detail, který však člověka potěší. Když máte například produkty jako dárek, je to určitě skvělé. Ale i když to není dárek, člověka to prostě potěší. Že si s tím dá někdo takovou práci. Samotný produkt přišel i krásně zabalený v papíře s nálepkou, takže celkově balení působí velmi příjemně až luxusně.


Co se týče mojí zkušenosti s tuhými produkty, je takřka žádná. Myslím, že jsem měla nějaký tuhý šampon, ale myslím si, že nic víc jsem v tuhé formě neměla a nevyzkoušela. I proto mě daný kousek zaujal. A ještě více to, že se jedná o pleťové sérum. Ani jsem nevěděla, že se pleťové sérum dá udělat v takové tuhé formě. Ale očividně dá.

Pleťové sérum je v papírové krabičce. Po vyndání uvidíte takový oválný tvar, který vypadá jako malé mýdlo. Co se týče vůně, je taková "nijaká" a přírodní. Mě je vlastně jedno, jestli má produkt na pleť vůni a nebo ne. Mnohdy je vůně spouštěčem různých alergií, pálení očí, pálení pleti a tak podobně. Takže v širokém měřítku je asi lepší, aby produkt byl bez vůně. Jedná se tedy o BIO certifikované pleťové sérum v tuhé formě. S obsahem kakaového másla, kyselinou hyaluronovou, olejem z konopného semínka, jojobovým olejem, šípkovým olejem a vitamíny C, E a F. 


Je vhodné pro většinu typů pleti i pro pleť citlivou, suchou či smíšenou. Může pomoci vyrovnat produkci kožního mazu u smíšené až mastné pleti. Slibuje rozjasnění, revitalizaci a vyživení pleti. Je ručně vyrobené ve Francii. Má 100% přírodní složení. Certifikováno Vegan.

Samotné použití je jednoduché. Tuhé sérum nahřejete tím, že na něj budete chvíli dýchat. Pak ho můžete jednoduše aplikovat na čistou pleť. Já sérum používala v létě, takže to nebylo ani potřeba nijak "zahřívat", ale v zimě to asi potřebné bude. V létě jsem rovnou aplikovala na pleť. Pleť má samozřejmě nějakou teplotu a tak sérum krásně taje. Nemusíte se ale bát, že by vám něco teklo až moc a nebo kapalo a podobně. To se při aplikaci neděje. Jen ta část, kterou aplikujete na obličej, krásně jemně povolí a klouže po pleti.

Aplikace je vcelku příjemná, i když nezvyklá. Po tom, co po obličeji několikrát přejedu tuhým sérem, odložím si ho do krabičky, kterou sem obdržela taktéž. Je to skvělý způsob, jak ho skladovat. Vmasíruju nanesené sérum konečky prstů do pleti a nechám vstřebat. Poté aplikuju pleťový krém. Samotné vstřebávání trvá ca 5 minut. Bála jsem se, že pleť bude nějak ulepená či mastná, ale není. Což jsem ráda. Naopak je příjemně vláčná, vyživená a je vidět, že je taková "napapaná" či jak to říct :) Nedráždí mi pleť ani oči a skvěle sedí i s další následnou péčí, jako je pleťový krém či i aplikace makeupu. Nedělá mi při aplikaci žádnou paseku či fleky a podobně. 

Závěrem tedy mohu produkt určitě doporučit. Líbí se mi jak samotné balení, tak i to, že je přírodní. Líbí se mi i účinky a zajímavá aplikace. Pokud máte kolem sebe nějakého nadšence do přírodní kosmetiky, určitě bude spokojen :) A nebo pokud jste i vy sami, nadšenci přírodní kosmetiky. 



ZNÁTE TOTO PLEŤOVÉ SÉRUM?

POUŽÍVÁTE KOSMETIKU V TUHÉ FORMĚ?

*Děkuji za možnost otestování www.KosmetikaBezVody.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

8 komentářů:

  1. Já jsem ještě žádný tuhý produkt nevyzkoušela. zatím mne to nějak moc neláká, i když ani nevím proč.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, tuhou kosmetiku nemám vyzkoušenou a u většiny mě to ani neláká. U tohoto například tím, že to přichází do přímého kontaktu s pletí a rukama a mohou se v tom krásně množit bakterie. Když už tak bych šla asi poněkud konzervativně do tuhého šamponu, ale zatím je to pro mě nepraktické.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky,
    vypadá to fakt dobře. Já jsem měla v tuhé podobě třeba šampon, kondicionér nebo sprchový olej.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. To je pro mě novinka, ale vypadá zajímavě - třeba také někdy vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)