neděle 25. února 2024

VÍNO OD BODLÁKŮ ANEB MŮJ POLOSLADKÝ VÝBĚR


Krásný víkend vám všem! Dlouho jsem se vám neozvala. Je to hlavně proto, že kus ledna a kus února jsem byla doma sama a bez přítele. Pokud sledujete moje videa na Youtube, tak to víte. Pokud ne, sledovat mě tam můžete pod přezdívkou Monnika. Neměla jsem vůbec náladu něco fotit a psát. Dělala jsem doma velký úklid všeho, co mi přišlo pod ruku a nechtěla jsem se do psaní článku jednoduše nutit, když jsem na to neměla náladu. Začátkem března bych se chtěla do psaní článků opět pustit a začít psát pravidelně, tak uvidíme, snad to vyjde :) Mám tu ještě jeden rest a to ukázku produktů, které jsem si vybrala v rámci barterové spolupráce se stránkou www.Vinoodbodlaku.cz, se kterou jsem již v minulosti spolupracovala a nějaká vína ochutnala. S ochutnávkou jsem byla v minulosti spokojena, tak jsem neviděla důvod, proč nevyzkoušet další. 

Vybrala jsem si víno Sv.Barbora Rosé v polosladké variantě, které se vyznačuje ovocnou chutí. Původem je z České republiky. Obsahuje tóny malin, třešní, melounu a dokonce šlehačky. Jelikož mám raději sladší polosladké víno a nejlépe právě s ovocnými tóny, vybrala jsem právě toto. Nejlépe se doporučuje k salátům a sýrům. Skvěle si ho umím představit například k nějaké letní lehké večeři ve formě salátu, kdy bude krásně vychlazené a bude tak příjemným doplňkem a zároveň i takovým "dezertem" k jídlu. 


Další víno je opět z vinařství Sv.Barbora a tentokrát s názvem Frizo. Jedná se opět o polosladké víno, které by však nemělo být přeslazené. Obsahuje tóny broskve, limety a grepu. Opět je z České republiky. Chutná prý i chlapům, tak jsem zvědavá, jak s vínem uspěju u přítele. 

A posledním kouskem je Vajbar Cabernet Sauvignon pozdní sběr. Asi vás nepřekvapí, že je opět jedná o polosladké víno, jak je už u mě zvykem. Já zkrátka nejraději ta sladká a polosladká vína. Je pravda, že piju minimálně a když už si něco na chuť dám, tak chci, aby to stálo za to a chutnalo mi to. Víno je opět z České republiky. Snoubí v sobě tóny jahod, malin a medu. 

Na e-shopu mají výběr z velkého množství vína. Je tu víno suché, polosladké, sladké a také degustační balíčky, dárky, pálenky, nealko vína a další. My jsme odtud právě nealko víno měli a to bylo velmi dobré a vůbec nebylo poznat, že neobsahuje alkohol. Pro mě to byl příjemný bonus a na chuti vůbec nestrádalo. Věřím, že si tu vybere každý z vás, kdo má víno v oblibě. Co se týče přepravy, bylo vždy skvěle zabalené a nikdy se nic nepoškodilo. Balíček dorazil rychle a celkově vlastně nemám co vytknout.





JAKÉ VÍNO MÁTE RÁDI VY ?

*Děkuji za možnost otestování www.vinoodbodlaku.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

4 komentáře:

  1. Já mám ráda bílá vína, spíš sušši, ale nepohrdnu ani růžovým nebo červeným. Od Bodláků jsem vína měla taky a byla jsem spokojená

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, já mám ráda bílá vína spíše polosuché až polosladké, moje oblíbené značky jsou Holánek, Znovín Znojmo a nebo Vinné sklepy Maršovice. Čas od času ale koupím i Štěpánka, Hrušku, Nováka, Vajbar nebo jiné značky - ráda zkouším :D Nicméně první trojice je sázka na jistotu.

    OdpovědětVymazat
  3. Bílé a růžové u mě vždy vítězí a také mám raději polosladké. :) Dobrý výběr, ať ti chutnají. :)

    OdpovědětVymazat
  4. taky se chystám na velký úklid, ale vůbec se mi nechce :-D .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)