úterý 19. března 2024

GLANC BOX JARO 2024 - JAKÝ BYL OBSAH?


LENOR AVIVÁŽ L´INGENUE je z kolekce sofistikovaných aviváží navržených tak, aby byly svůdné a rafinované, jako bývají francouzské parfémy. Vůni má opravdu nádhernou, jako většina lenor aviváží. A já už se těším, až v ní vyperu třeba nějaké povlečení. 

LENOR PINK BLOSSOM zajišťuje svěží vůni, jako by prádlo schlo venku, na čerstvém vzduchu. Vždy, když v létě suším venku, je prádlo božsky provoněné, určitě to znáte. Jsem zvědavá, zda podobný efekt zanechá i aviváž. 

PULLRAPID ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK VE SPREJI NA REZ A VODNÍ KÁMEN jsem už viděla, ale tuším, že jsem ho neměla. Měl by vyčistit rez a vodní kámen, skvrny od mýdla a kapek. Používala jsem ho zatím na mytí umyvadla a na to byl moc fajn. Uvidíme, až ho použiju na něco dalšího. Přípravek na mytí se za mě vždy hodí.


ORIFLAME SPRCHOVÝ GEL S BIO ALOE VERA SIMPLE JOYS LOVE NATURE obsahuje přírodní bio výtažky a má vyvážené pH. Má mít svěží vůni aloe vera. Zatím jsem ho neotevírala. Mám doma ve sprše otevřených několik sprchových gelů. Po jejich dopotřebování se na něj vrhnu a uvidíme. Sprchový gel od Oriflame jsem dlouho neměla. 

LOREAL PARIS ELSEVE BOND REPAIR BEZOPLACHOVÁ PÉČE je kousek, který vídám neustále v reklamách a nebudu lhát, tato řada mě zaujala. Aktuálně používám šampony, masku i kondicionéry Loreal a toto sérum jsem někdy chtěla zkusit. O to jsem raději, že si ho nemusím kupovat, ale že jsem ho našla v boxu. Má složení obohacené o kyselinu citronovou, proniká pod povrch vlasového vlákna až do středu, kde pomáhá napravovat a posilovat oslabenou vlasovou vazbu. Vlasy mají být silnější a lesklejší. Tak uvidíme. Opět, mám otevřených hodně kousků na vlasy. Takže až dodělám, vyzkouším a uvidíme. 

LA RIVE VANILLA TOUCH je sladká vůně, která má vzbudit šarm. Obsahuje tóny švestky, hlohu, konvalinky a karamelu spolu s vanilkou. Jsem zvědavá na výdrž.

MAGIC CBD RTĚNKA MĚNÍCÍ BARVU DERMACOL je zajímavým kouskem, který jsem upřímně ani nezahlédla v drogerce nebo v televizi. Jedná se o rtěnky, které mění barvu na rtech. Já dostala zelenou variantu. Rtěnka je opravdu zelená a na rtech se promění do červených tónů. Poté je ještě žlutá varianta, která se má měnit do oranžových tónů. A růžová, ta má výsledný růžový efekt. Sama bych nejvíce ocenila asi tu růžovou a tuto asi nebudu zkoušet a někomu ji přenechám. I tak mi ale přijde tento výmysl zajímavý. Rtěnka navíc obsahuje včelí vosk, ricinový olej a vitamin E.


VELVET EXCELLENCE ČTYŘVRSTVÉ KAPESNÍČKY je za mě kouskem, který by v boxu být nemusel. Přítomnost kapesníčků mi přijde zbytečná. Je to nudný kousek, který mohl být vyměněn za nějaký šampon, sprcháč a nebo třeba krém na ruce. Nicméně je to samozřejmě praktická věc, kterou využije každý. 

ABSORPČNÍ SÁČKY PROTI VLHKOSTI STOP VLHKOSTI mají mít jedinečnou funkci 2v1 a to absorbci přebytečné vlhkosti a uvolnění vůně. Mají výdrž po dobu 4-6 týdnů. Já dostala vůni s vanilkou. Dají se použít do skříní s oblečením, šatníky či botníky. Vyzkouším ráda. 

KRÉMOVÝ SPRCHOVÝ GEL A PĚNA DO KOUPELE LE MAIOLICHE ADRIATICO přišel ve vzorečku. Od této značky jsem asi nikdy nic neměla. Má mít vůni ambry a jasmínu, což zní velmi povedeně.

A můj názor na obsah? 
Nejvíc mě potěšily krásně voňavé aviváže, bezoplachová péče Loreal, vůně a sprcháč. Zaujala mě rtěnka, kterou sice nejspíš přenechám někomu dalšímu, ale je to kousek, který jsem doposud zatím nikde neviděla. Ani v drogerii a ani v televizi, takže pro mě zajímavá novinka. Jen se obávám, že by mi dělala až moc červené rty, protože mám zelenou variantu no a to moc nemusím, takže proto nejspíš poputuje dál. Zbytečným kouskem jsou za mě kapesníky. Ty si umí koupit každý sám a za mě by místo nich mohl být o mnoho zajímavější produkt. Celkově hodnotím na 4,5/5.


JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH?

*Děkuji za možnost otestování www.Novinkyschuti.cz, kdy jsem produkt obdržela za zvýhodněnou cenu!
(nejedná se o placenou spolupráci)

4 komentáře:

  1. Moniko, myslím, že příliš výrazné barvy rtěnky se bát nemusíš - měla jsem taky tu zelenou a rty jsou po ní podle mne červené tak přirozeně. A je velmi příjemná. Jinak mne moc nenadchly aviváže - používám je málo, tak tu mám zásoby ještě z předchozích boxů

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, nepřijde mi to tak hrozné, ale kdybych si ho sama bývala pořídila byla bych nejspíš zklamaná.

    OdpovědětVymazat
  3. Aviváže od Lenoru jsou skvělé, vždy prádlo krásně provoní. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, mě obsah nijak moc nezaujal.. Zkusila bych ráda snad jen ty aviváže, na povlečení musí být super! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)