sobota 9. března 2024

VÝBORNÉ A FUNKČNÍ GUMOVÉ BONBONY OD NATURECAN

Krásný sobotní podvečer vám všem. Jak se dnes máte? Odpočíváte a relaxujete doma a nebo jste vyrazili někam na výlet či musíte být v práci? Já jsem dnešek trávila doma a relaxovala. Udělala jsem jen to nejnutnější jako je prádlo, nádobí a jídlo a zbytek dne jsem proválela a prospala. Potřebovala jsem to, pořádně si odpočinout. A odpočatá se konečně dostávám k tomu, abych vám sepsala článek. Tentokrát to bude článek s dvěma produkty značky Naturecan, které jsem vám ukazovala už i ve videu a oblíbila jsem si je. 

NATURECAN PROBIOTIKA GUMOVÉ BONBÓNY 60 bonbónů, 729 Kč (klik zde)

  • jedná se o voňavé gumové bonbónky s chutí lesních plodů
  • na 1 bonbón = 1 miliarda jednotek tvořících kolonie
  • obsahuje Bacillus coaguans
  • s obsahem přírodních probiotik, které podporují zdraví celého trávicího traktu
  • s obsahem vitamínu C
  • podloženo více jak 25 studiemi
Co se týče gumídků na podporu trávicího traktu, ty jsem si zamilovala ihned. A to především kvůli tomu, že se nemusí polykat a zapíjet vodou, ale jednoduše se jen rozkoušou. Jsou pro mě tak chutnou mlskou a zároveň doplňkem stravy pro podporu zdraví. Jsou výborně sladké a ovocné. Díky lahodné chuti si je oblíbil i přítel. Co se týče mě, já nějaké zažívací potíže nemám, ale přítel občas ano. Tudíž je skvělé, brát je jako prevenci a podporu zažívacího systému. A kvůli tomu, že není potřeba zapíjet žádné kapsle, si myslím, že si je hodně lidí oblíbí a nebo již oblíbila.

Dávkování je velmi jednoduché, jelikož se bere 1 bonbón denně. Užívat by se měl nejlépe před jídlem, aby pomohl trávení. Efekt by se měl dostavit o půl hodiny až po hodinu po užití. Všimla jsem si, že když je používám, tak mám méně nafouklé břicho a je mi celkově lépe. Jelikož je většina imunitního systému ve střevech, jsou za mě probiotika skvělá hlavně v zimním a podzimním období a nebo například při cestě do cizích zemí. Za mě tedy rozhodně mohu doporučit. 



Ještě než vám budu psát o druhém produktu, tak bych vás ráda upozornila na to, že na e-shopu Naturecan probíhají často slevové akce. Já mám pro vás ještě navíc slevu -20%, která se sčítá s ostatními slevami na e-shopu. 

Slevový kód na -20%, který se sčítá s ostatními slevami zní: MONNIKA
O produktech jsem vám říkala víc i ve videu, na které se můžete podívat zde :)




NATURECAN LVÍ HŘÍVA GUMMIES 60 bonbónů, 589 Kč (klik zde)
  • jedná se o prémiovou houbu s názvem Korálovec ježatý
  • 1 bonbón = 1500 mg lví hřívy
  • výborné gumové bonbóny s chutí borůvek a malin
  • s veganským složením
Tento produkt jsem dříve nikde neviděla a i proto jsem ho chtěla vyzkoušet. O "lví hřívě" jsem neslyšela, ani jsem podobný doplněk stravy nezahlédla na žádném jiném e-shopu či lékárně. A na co je tento doplněk vhodný? Stará se o celkovou pohodu, jelikož obsahuje nootropní látky - erinaciny a hericenony. Ty mají mnoho potencionálních výhod pro zdraví. Jak jsem již psala, starají se především o to, aby se člověk cítil více v pohodě a vyrovnaně. 

Užívání je 3 bonbóny za den a to v jakoukoliv dobu. Opět se jedná o doplněk stravy, který nemá nutnost zapíjení a užívání je tak příjemnější, chutné a zábavné. Studie dokonce zjistily, že produkt může stimulovat tvorbu mozkových buněk. 













JAKÝ DOPLNĚK VÁS ZAUJAL VÍCE?

*Děkuji za možnost otestování www.naturecan.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

2 komentáře:

  1. Ahoj, popravdě bych si asi nevybrala ani jeden, nicméně vitamíny jako gumídky mám ráda. Velkých prášků a kapslí denně stejně na polykám dost, takže tahle změna je rozhodně vítaná. Zkoušela jsem multivitamín a probiotika od Gymbeamu, ale mně téměř všechny probiotika přijdou hrozně těžké na to zažívání, mám doma asi patery co jsem ani nebyla schopná dobrat od různých značek v té klasické kapslové podobě.

    OdpovědětVymazat
  2. Brát doplňky stravy určitě není od věci, tyto bonbony vypadají velmi dobře a je super, že jsi s nimi spokojená. :) Já mimo klasických vitaminů piju pravidelně kolagen.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)