sobota 9. března 2024

VÝBORNÉ A FUNKČNÍ GUMOVÉ BONBONY OD NATURECAN

Krásný sobotní podvečer vám všem. Jak se dnes máte? Odpočíváte a relaxujete doma a nebo jste vyrazili někam na výlet či musíte být v práci? Já jsem dnešek trávila doma a relaxovala. Udělala jsem jen to nejnutnější jako je prádlo, nádobí a jídlo a zbytek dne jsem proválela a prospala. Potřebovala jsem to, pořádně si odpočinout. A odpočatá se konečně dostávám k tomu, abych vám sepsala článek. Tentokrát to bude článek s dvěma produkty značky Naturecan, které jsem vám ukazovala už i ve videu a oblíbila jsem si je. 

NATURECAN PROBIOTIKA GUMOVÉ BONBÓNY 60 bonbónů, 729 Kč (klik zde)

  • jedná se o voňavé gumové bonbónky s chutí lesních plodů
  • na 1 bonbón = 1 miliarda jednotek tvořících kolonie
  • obsahuje Bacillus coaguans
  • s obsahem přírodních probiotik, které podporují zdraví celého trávicího traktu
  • s obsahem vitamínu C
  • podloženo více jak 25 studiemi
Co se týče gumídků na podporu trávicího traktu, ty jsem si zamilovala ihned. A to především kvůli tomu, že se nemusí polykat a zapíjet vodou, ale jednoduše se jen rozkoušou. Jsou pro mě tak chutnou mlskou a zároveň doplňkem stravy pro podporu zdraví. Jsou výborně sladké a ovocné. Díky lahodné chuti si je oblíbil i přítel. Co se týče mě, já nějaké zažívací potíže nemám, ale přítel občas ano. Tudíž je skvělé, brát je jako prevenci a podporu zažívacího systému. A kvůli tomu, že není potřeba zapíjet žádné kapsle, si myslím, že si je hodně lidí oblíbí a nebo již oblíbila.

Dávkování je velmi jednoduché, jelikož se bere 1 bonbón denně. Užívat by se měl nejlépe před jídlem, aby pomohl trávení. Efekt by se měl dostavit o půl hodiny až po hodinu po užití. Všimla jsem si, že když je používám, tak mám méně nafouklé břicho a je mi celkově lépe. Jelikož je většina imunitního systému ve střevech, jsou za mě probiotika skvělá hlavně v zimním a podzimním období a nebo například při cestě do cizích zemí. Za mě tedy rozhodně mohu doporučit. 



Ještě než vám budu psát o druhém produktu, tak bych vás ráda upozornila na to, že na e-shopu Naturecan probíhají často slevové akce. Já mám pro vás ještě navíc slevu -20%, která se sčítá s ostatními slevami na e-shopu. 

Slevový kód na -20%, který se sčítá s ostatními slevami zní: MONNIKA
O produktech jsem vám říkala víc i ve videu, na které se můžete podívat zde :)




NATURECAN LVÍ HŘÍVA GUMMIES 60 bonbónů, 589 Kč (klik zde)
  • jedná se o prémiovou houbu s názvem Korálovec ježatý
  • 1 bonbón = 1500 mg lví hřívy
  • výborné gumové bonbóny s chutí borůvek a malin
  • s veganským složením
Tento produkt jsem dříve nikde neviděla a i proto jsem ho chtěla vyzkoušet. O "lví hřívě" jsem neslyšela, ani jsem podobný doplněk stravy nezahlédla na žádném jiném e-shopu či lékárně. A na co je tento doplněk vhodný? Stará se o celkovou pohodu, jelikož obsahuje nootropní látky - erinaciny a hericenony. Ty mají mnoho potencionálních výhod pro zdraví. Jak jsem již psala, starají se především o to, aby se člověk cítil více v pohodě a vyrovnaně. 

Užívání je 3 bonbóny za den a to v jakoukoliv dobu. Opět se jedná o doplněk stravy, který nemá nutnost zapíjení a užívání je tak příjemnější, chutné a zábavné. Studie dokonce zjistily, že produkt může stimulovat tvorbu mozkových buněk. 













JAKÝ DOPLNĚK VÁS ZAUJAL VÍCE?

*Děkuji za možnost otestování www.naturecan.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

4 komentáře:

  1. Ahoj, popravdě bych si asi nevybrala ani jeden, nicméně vitamíny jako gumídky mám ráda. Velkých prášků a kapslí denně stejně na polykám dost, takže tahle změna je rozhodně vítaná. Zkoušela jsem multivitamín a probiotika od Gymbeamu, ale mně téměř všechny probiotika přijdou hrozně těžké na to zažívání, mám doma asi patery co jsem ani nebyla schopná dobrat od různých značek v té klasické kapslové podobě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tyjo. Jinak já tyhle medvídky mám moc ráda, jsou vážně skvělé.

      Vymazat
  2. Brát doplňky stravy určitě není od věci, tyto bonbony vypadají velmi dobře a je super, že jsi s nimi spokojená. :) Já mimo klasických vitaminů piju pravidelně kolagen.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)